Fonts slechte kwaliteit

Status
Niet open voor verdere reacties.
Ok, ten eerste is deze link die ik eerder gegeven heb goed:

https://support2.microsoft.com/kb/3037639/nl

Voor mijn bericht heb ik zo op deze computer de updates voor mijn Windows Server 2003 binnen gehaald, zonder de MS-DLM. Daarna heb ik het bericht met de link & handleiding geplaatst, & daarna heb ik mijn Vista aangezet, & via mijn eigen bericht alhier de updates voor Vista opgehaald & geinstalleerd.
Vanmiddag na het teleurgestelde bericht van Willema op weer een andere computer via Helpmij.nl mijn gegeven link getest, & daarop werkte het ook. Dus daar ligt het niet aan...

Wel net wat anders gevonden op Security.nl: Gebruik je toevallig Norton AV of IS? Dan is dat de oorzaak dat je Internet Explorer door een verkeerde update van Norton gesloopt is:

https://www.security.nl/posting/419416/Norton-update+liet+Internet+Explorer+crashen
https://answers.microsoft.com/nl-nl...iet-meer/578e4a98-d847-4be1-a00d-ee4eeb387de2
https://community.norton.com/en/forums/tonights-update-crashing-ie11
 
Laatst bewerkt:
Hey TheKnight,

wat IE betreft: blijkbaar was ik niet de enige. En ik heb inderdaad Norton IS. Door de combinatie met de Windows Update-problemen dacht ik in de eerste instantie ook in die richting.
Wel vreemd dat Symantec niet meteen een boodschap stuurt naar haar klanten als ze zo een flater begaan. Blijkbaar moet je dit soort zaken altijd vinden op gespecialeerde websites waar de gewone gebruiker niets te zoeken heeft.
Gelukkig zijn er de fantastische Helpmij.nl-leden die ons hierover informeren in voor mij verstaanbare taal :thumb:

En wat de dubbele update betreft: dat is eindelijk gelukt.
Deze ochtend nog even de "We are sorry, the page you requested cannot be found."-pagina bij een klik op de Windows Vista Download link.
Maar na een half uurtje nog eens geprobeerd en ik kwam op een downloadpagina van de KB3013455. Terwijl ik op zoek was naar de KB3037639 :confused:
Dan toch maar op downloaden geklikt en beide updates kwamen in een mapje. Geïnstalleerd en herstart. Nu zie ik beide staan in de lijst geïnstalleerde updates en mijn fonts blijven perfect.
Het zal dus wel in orde zijn zeker.

Ik zet dus dit probleem op opgelost en dank nog even TheKnight en manamana voor hun gewaardeerde hulp!
Groeten,
Marnik
 
Wat een leuk reactie. He tof dat gelukt. Dan heb je de instructies prima uitgevoerd. Ik denk graag gedaan namens allen. Groeten.
 
Ok, tot slot dan nog dit: Beide updates worden a.s. 2de dinsdag van de maand via Windows Automatische Update uitgerold voor alle ondersteunde systemen, vanaf 10:00 uur Redmond-tijd, dat is 19:00 uur Nederland-tijd, & vanaf daarna ook via handmatige Windows Update.

Maar dat wist iedereen natuurlijk al die alle gegeven links aandachtig hebben doorgenomen...
:)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan