foutmelding zichtbaar maken

Status
Niet open voor verdere reacties.

pecoz

Gebruiker
Lid geworden
17 sep 2003
Berichten
182
ik zie nu al een aantal keren dat wanneer iemand een foutmelding heeft hij of zij de foutmelding zichtbaar in het bericht plaatst (als voorbeeld) ik wil dat ook graag doen want dat scheelt een hoop schrijfwerk hoe moet ik dat doen ?
 
Hoi,

- Maak een screenshot van de foutmelding. Druk op 'PrintScreen'.
- Ga naar Paint. Ga naar Bewerken> Plakken (Ctrl+V). Nu zie je het scherm waar je een screenshot van hebt gemaakt. Dan kies je selecteren (zie plaatje) <a href="http://imageshack.us"><img src="http://img400.imageshack.us/img400/549/paint5hf.jpg" border="0" width="208" alt="Image Hosted by ImageShack.us" /></a>Dan zorg je dat je de foutmelding te pakken hebt. Dan ga je daarin staan, en klik je met rechtermuisklik op knippen. Open even een nieuw paint document. Even plakken. Dan Bestand> Opslaan als. Kies een map. En kies bij Bestandstyppe voor JPEG.
-Dan ga je naar http://imageshack.us/. Je klikt op bladeren, je zoekt het bestand en je klikt op hostit. Dan zie je veel info staan. Je kopieert de link 'Hotlink for Website'.

Ik hoop dat het zo lukt. Het zal vast wel sneller kunnen, maar ach ... zo doe ik het:p
 
ik weet niet wat ik fout doe maar het lukt niet er gebeurd helemaal niets als ik de toetsen alt print screen intoets.ik zal het wel fout doen maar wat ?
 
Je ziet niets gebeuren maar toch gebeurt er wat. Ga dan naar paint en plak dmv ctrl V de afbeelding
 
ok nu het allemaal gelukt is heb ik weer een probleem ik wil de foutmelding op het helpmij forum plaatsen maar het bestsnd is te groot hoe krijg ik het bestand kleiner ?
 
Dat lijkt me sterk eerlijk gezegd.

Heb je zoals in mijn bericht alleen de foutmelding geselecteerd? En ook de juiste bestandstype genomen? Dan zou het gewoon moeten werken.
 
de bijlage is groter dan 100 kb als het goed is mag dat niet tenminste die melding krijg ik
 
ik weet niet wat ik fout doe maar ik blijf proberen. is het ook mogelijk dat mijn melding niet als bijlage maar direct in het bericht wordt geplaatst?
 
Laatst bewerkt:
nu het tot zover gelukt is (de foutmelding staat er op ) kan iemand mij dan helpen met deze melding ?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan