Funge

Status
Niet open voor verdere reacties.

woodpekker0

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
6 jul 2010
Berichten
1
Funge is een website waar projects opstaan die ik heb gemaakt. Zo heb je Super netplay, REAL3d, Platform project, de fun collection(word verwijdert) en de startpagina(word vernieuwd).

Super netplay:

Super netplay is een project voor Rpg maker xp waarmee jij jouw eigen mmorpg kan maken! Dit gaat simpelweg via de MYSQL. Super netplay bevat 2 bestanden, een client en een server. Om te weten hoe dat ingesteld moet worden hebben wij een tutorial gemaakt. Deze staat op het forum en deze is om je server en client in te stellen zodat je kan beginnen met het maken van jouw eigen mmorpg~!
(alle credits staan in de scripts)

Tutorial: *KNIP*
Downloaden:*KNIP*] (dit kan echter ook op de hoofdsite, maar de pagina is nog niet helemaal compleet)

REAL3d:

REAL3d is een project voor rpg maker xp waarmee je een 3d spel kan maken. In feite is het mode7, maar dit is omgezet in 3d. Dit is gemaakt via neo- mode7, en is helemaal gratis te gebruiken.

*KNIP*

Platform project:

Platform project is een project voor rpg maker xp waarmee je jouw eigen platform game kan maken! Een bekende platform game is maplestory.
*KNIP*

Communitie!

Funge bevat ook nog een communitie die vrij actief is. Deze biet hulp voor alles wat maar met media te maken heeft. U zit er stiekem al gelijk op indien u op onze site komt.

*KNIP*
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Welkom op Helpmij.nl:)

Kennelijk is dit meer bedoel om reclame te maken dan een site check. Links verwijder en topic gesloten.
slotje.gif
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan