Game site

Status
Niet open voor verdere reacties.

Stormbreaker

Terugkerende gebruiker
Lid geworden
16 nov 2009
Berichten
1.481
Beste mensen,

Een aantal jaar had je een site die alle informatie gaf over games maar waar ook een pc analyser zat ingebouwd die je pc kon analyseren en heel gedetailleerde informatie gaf of je het spel wel kon spelen. Ik heb flink gezocht maar ben niet meer achter de site gekomen. Het gaat om een Engelstalige site. Wellicht weten jullie welke site ik bedoel.
Nu ik mijn nieuwe systeem heb is het lucratief er even heen te gaan, zo kan ik ook zien welke games ik goed zou kunnen draaien als ik die eventueel zou kopen.
Stormbreaker.
 
@crash, bedankt voor je antwoord maar helaas, dat is hem niet. Het gaat echt om een uitgebreide site die ook aan reviews voor games doet. Er stond ook iets in de trant van '4you' of '4u' in de titel.
 
eventueel zou je ook naar de system requirements van de game kunnen kijken voor dat je het spel zou bestellen of naar de winkel zou gaan. de system requirements kloppen bijna altijd
 
Er is ook Game-Debate (Engelstalig):

http://www.game-debate.com/

Naast de minimum en aanbevolen eisen geven ze ook de "GD Adjusted Requirements", deels gebaseerd op feedback van gamers:

Our GD adjusted requirements are what we reckon will likely enable you to get an acceptable gaming experience. These will be adjusted over time based on your feedback and our reports.
 
Ik weet de precieze site ook niet meer maar dank voor jullie bijdragen. Game Debate lijkt mij zeker een handige site.
 
Je raad het niet maar ik heb de site toevallig gevonden. Men zegt altijd dat als je ergens juist naar op zoek bent je het veel moeilijker zult vinden. Het was http://www.yougamers.com/
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan