Gebeurt niets

Status
Niet open voor verdere reacties.

JoWKaH

Gebruiker
Lid geworden
17 jan 2003
Berichten
17
Als ik de computer aanzet; gaan de lampjes van het keyboard even knipperen en de cooler draaien; voor de rest gebeurt er niets.

Waar ligt het aan??
 
Hoi als ik mijn auto start dan gaan er lampjes op mn dashbord branden maar verder gebeurd er niets. :) :)

Je zult even iets meer informatie moeten geven over je probleem. heb je dit wel vaker, altijd al gehad, na dat iets hebt gedaan, wat voor pc heb je, heb je hem laatst opengemaakt wat heb je toen gedaan

Kortom wees iets specifieker, want er kunnen 1001 redenen zijn waarom die auto..eeeh pc niet start.
 
Aan de hand van deze info:
Leg je scherm AAN of haal die diskette UIT het diskettestation.

Serieus nu:
Ik sluit me dus aan bij bovenstaande: meeeer info, en wel:
besturingssysteem, beept ie, zo ja hoeveel keer, doet ie POST, sinds wanneer, kan je nog in BIOS, hardwareconfig,........

Greetz.
K.
 
idd, effe meer info geven...

Eerst al eens nakijken of men bvb met te kuisen de vga kabel aan de pc niet heeft losgetrokken.
Staat je scherm op?
Stroomkabel in het scherm gestoken?
Misschien pc opengehad, en de agp kaart is losgekomen?
Beepcodes?
Indien mgl effe aan een ander scherm hangen om zo te zien of jou scherm stuk is?
 
ok
wat je moet doen:
je pakt een grote hamer......:D
nee ok. ook ik sluit me aan bij bovenstaande
 
Ok, het is misschien wat beknopt.

Wat de computer doet is dat als je hem opstart; de lampjes van het toetsenbord gaan knipperen en de cooler begint te draaien.

Voor de rest dus niets. Geen beeld; geen beepcodes. De computer start dus eigenlijk niet op.

Het ligt ook niet aan het beeldscherm, ik heb al meerdere geprobeerd.
 
Hallo

Bwah ...beknopt.....

1] heb je errorodes b.i.o.s. ???? biepjes ????

2] Draaien de harde schijven en/of hoor je deze data zoeken ????

3] Probeert de diskdrive data te lezen , licht het lampje v/d drive op?????

Heb je iets aan deze configuratie verandert ????

Je ziet dus wel ........meer info gewenst..........

Peter
 
Laatst bewerkt:
Geplaatst door JoWKaH
Ok, het is misschien wat beknopt.

Wat de computer doet is dat als je hem opstart; de lampjes van het toetsenbord gaan knipperen en de cooler begint te draaien.

Voor de rest dus niets. Geen beeld; geen beepcodes. De computer start dus eigenlijk niet op.

Het ligt ook niet aan het beeldscherm, ik heb al meerdere geprobeerd.

Raar dat de cooler wel gaat draaien controleer eens of echt alles goed vastzit geen losse kabels of zo
 
simpel, op het eerste zicht is je beeldkaart is R.I.P.

Ik heb hetzelfde gehad. Bleek de beeldkaart te zijn.

DUS:
Indien een agp beeldkaart, effe een andere proberen.
Indien een onboard beeldkaart effe een pci kaart proberen...

laat eens weten wat dat oplevert...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan