Gedeelde agenda Software

Status
Niet open voor verdere reacties.

jjw

Meubilair
Lid geworden
19 jul 2002
Berichten
5.040
Morgen.....

Op het werk willen we graag onze agenda delen, helaas via Outlook, kan dit alleen als de Echange servere draait op de servere pc.

Nou zijn wij op zoek naar een programma, hoeft niet moeilijk en uitgebreid, waarme we toch een gedeelde agenda kunnen maken. Het hoeft niet via Outlook. Mag ook een ander programma zijn. Alleen ze willen een Freeware programma, en daar zal nou wel net de moeilijkheid graad zitten.

Iemand enig idee.

grtjs jjw
 
Je zou kunnen kijken naar een scalix backend. dit is dan een volledige groupware omgeving waarbij je dan een mail/agenda deling kan realiseren

www.scalix.com

betreft tot 25 premium users een gratis oplossing (de community edition). ga je daarboven komen kost het wel geld (de enterprise edition). Naast die premium users kun je wel standaard users aanmaken maar die hebben een verminderde functionaliteit.

Scalix is o.a. een mailserver waarbij je een web client kan gebruiken maar ook hem kan koppelen aan outlook met functionalitetien als een groeps adresboek, mailbus delen, gemeenschappelijke agenda etc etc. deze draait op een linux omgeving (dus ook gratis)
 
Google agenda?
én ook nog te syncroniseren met je bestaande agenda in Outlook !
 
Werkt goed dat Scalix, helaas vondt de baas het niet zo'n goed idee dus hebben ze nu toch maar geinvesteerd in de outlook exchange server. Tjonge dat dat allemaal zo moeilijk moet gaan bij een groot bedrijf. Nou het werkt nu allemaal heerlijk en iedereen ziet nu van iedereen wat die gaat doen de komende tijd haha.
Toch bedankt voor het mee denken en zoeken.

grtjs jjw
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan