gifs op internet

Status
Niet open voor verdere reacties.

bezoeker

Gebruiker
Lid geworden
10 okt 2001
Berichten
472
Wie weet een antwoord op deze vraag.

Als ik gifjes wil opslaan op de comp. kan ik ze alleen maar opslaan als een bmp. Kan ze niet veranderen in gifs, hoe kan dit nou? :eek:

Heb XP, sp2.

Groeten,

Bezoeker
 
Wanneer u op internet met uw rechtermuisknop op een afbeelding klikt kunt u kiezen voor --afbeelding opslaan als---. Soms komt u er achter dat het .jpg en .gif formaat niet bij de opties staat en u de afbeelding alleen maar kunt opslaan als .bmp (bitmap). U kunt dit proberen te herstellen door de cache (geheugen) van Internet Explorer te wissen. Dit doet u als volgt:

Open Internet Explorer en ga naar extra--internetopties. In het menu Tijdelijke Internetbestanden drukt u op de knop "bestanden verwijderen."
 
Even je tijdelijke internetbestanden opruimen. Ga in Internet Explorer naar Extra > Internet-opties, vink Bestanden verwijderen aan en klik op OK.
Daarna kun je gif weer als gif opslaan.

Guus.
 
Het kan komen doordat je map met tijdelijke internetbestanden té vol staat. Probeer eens die map leeg te gooien (kan bij Extra -> opties en dan de knop bestanden verwijderen. Vink ook offline bestanden aan). Grote kans dat ie het hierna gewoon goed doet.
 
Dank u, makkelijke oplossing, je moet het even weten. :thumb:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan