GTA-Vice City reageert niet meer

Status
Niet open voor verdere reacties.

crossmountain10

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
6 apr 2006
Berichten
3
:shocked: Ik speel al een geruime tijd GTA-Vice City. Toen ik laatst het spel wilde opstarten reageerde het niet meer. Ik heb nog nooit problemen gehad en het spel komt gewoon eerlijk uit een winkel, dus geen download. Ik heb het al opnieuw geinstalleerd (terwijl ik 96% had) maar niks helpt. Misschien iemand die het herkent of een oplossing weet.:shocked:
 
Patch heb je ook al geprobeerd? Controleer eerst eens even of er geen stof of vingerafdrukken opstaan. Zoja maak de cd-rom dan schoon. Het zou kunnen komen door een fout in de beveiliging. Probeer het volgende eens : maak eerst een back-up van je save games normaal vind je die in een submap van de map mijn documenten. Gebruik de verwijderoptie vh spel. Download regcleaner: http://www.worldstart.com/weekly-download/programs/regcleaner.exe
Start het op en verwijder (door het aantevinken telkens) alles wat nog met gta vice city of rockstar games te maken heeft. Kijk ook naar vermelding met de naam securom en plaats daar ook een vinkje. PAS wel op indien je nog andere games hebt die zouden niet meer kunnen werken.(denk dat het niet het geval zal zijn omdat dat nog een oude versie vd beveiliging is) Druk nu op de toets in de rechterbenedenhoek. Ga alle tabbladen af. Download vervolgens ccleaner: http://www.ccleaner.com (vergeetniet het vinkje uittevinken bij yahoo toolbar) Gebruik de opschoonfunctie. Herstart je pc en installeer gta vice city opnieuw.
 
Laatst bewerkt:
Opgelet ik heb even mijn post geëdit nu kan je gewoon op de link van ccleaner drukken. Hopelijk lukt het.Graag gedaan hoor.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan