Hackers

Status
Niet open voor verdere reacties.

Infected

Gebruiker
Lid geworden
25 mrt 2002
Berichten
54
oh ja oeps vergete ik ben ook nog niet zo lang aan het doen :evil: nee ik doe niet meer scannen ik had een brief thuis gekregen van @home
 
Geplaatst door BiGWXXL
Ik weet 't eerlijk gezegd niet, ik heb het daarmee nog niet gehad en ik kan t ook niet meer nakijken natuurlijk.
misschien weet SALDOS het , hij is de norton specialist.

BiGWXXL en The J-Man,
Als iemand je probeerd te hacken, dan wordt door de Norton firewall de verbinding tussen jou en de hacker voor een half uur afgesloten. Dat betekend dat hij jou computer niet meer kan zien. Maar andersom ook: jij kan zijn computer ook niet meer zien als je dat zou willen. Dus een hacker moet dan elke keer een half uur wachten voor hij het opnieuw weer kan proberen.

Mocht het hetzelfde IP adres zijn elke dag die een poort scan probeerd te doen, en dat kun je zien in de logfiles van je Norton firewall, dan kun je het IP adres hier invoeren:

http://security.symantec.com/ssc/vr_main.asp?langid=ie&venid=sym&plfid=22&pkj=TMCBLSIVFWMFKPXKBQW

Je kunt dan zien welke provider hij heeft en dan moet je de logfiles van je Norton firewall via een mailtje sturen naar zijn provider met een klachtenbrief. En als het goed is, dan krijg je er geen last meer van.

Sommige provers zijn namelijk behoorlijk steng daarin.
abuse@home.nl is behoorlijk steng en kan iemand voor onbepaalde tijd afsluiten.
 
Laatst bewerkt:
Geplaatst door BiGWXXL
Als je weten wilt wie het is dan moet je een backtrace uitvoeren, in norton 2003 is dat vrij eenvoudig door op details te klikken en dan de stappen volgen.
Je krijgt dan het gebruikte ip adres, (wat niet het echte hoeft te zijn door proxy of ip spoofing ) met daarbij de naam en e-mail adres van de betreffende provider.
Als het vaker voorkomt door één en de zelfde persoon zou ik de provider zeker een mailtje sturen met de gecopiëeerde tekst uit het log van norton
BiGWXXL

Geplaatst door The J-Man
Ik heb Norton Personal Firewall 2002 , kan dat daar ook mee?

Nee The J-Man,
Dit kan dus helaas niet met Norton personal firewall 2002 of Norton internet security 2002. Dit kan alleen met Norton personal firewall 2003 of Norton internet security 2003.

In versie 2003 doe je dat zo:
Zodra je een melding krijgt dat iemand je probeerd te hacken of een poortscan doet, dan klik je op "alert assistant" En dan druk je op het IP adres dat daar staat en drukt daarna op "Details". Dan zie je wie het is.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan