Herstelschijf wil niet opstarten

Status
Niet open voor verdere reacties.

heinflhs

Gebruiker
Lid geworden
15 jul 2014
Berichten
675
Heb een herstelschijf gemaakt, maar deze wil niet opstarten, ook andere media niet (usb). Heb via services een tweetal taken van handmatig naar automatisch gezet (via andere vragen op het gorum) maar ook dat helpt niet.

Wat kan ik nog doen zodat de herstelschijf automatisch opstart?
 
Hoi,

Wel opstarthaar gemaakt met het maken van de schijf?
 
Hoi,

Wel opstarthaar gemaakt met het maken van de schijf?

Hoi,

Om eerlijk te zijn weet ik dat niet. Heb gewoon op herstelschijf maken geklikt en gebrand. Wat moet ik veranderen zodat deze wel vanzelf opstart?
 
Het CDRom/DVD station moet in de BIOS of Setup van de computer vooraan in de opstart volgorde (Boot) gezet worden en actief wezen. Dan moet er nog op een toets worden gedrukt om te bevestigen dat u van CD wilt opstarten, deze melding wordt een aantal seconden getoond.

Vanaf USB wil natuurlijk ook maar dan moet "boot from other devices" ingeschakeld staan wanneer de computer dat ondersteunt.

http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/Create-a-system-repair-disc
 
http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/861161-W7-Premium-en-Ultimate
Vraag mij af waarom je een nieuwe draad start, wat je met die herstelschijf wilt en waarom je in het andere topic geen antwoord geeft.

Jouw laatste reactie op de andere vraag had ik niet gezien, daarom nog geen antwoord. Maar op dit moment vraag ik mij af of er niet twee problemen tegelik spelen. Zal e.e.a. gaan uittesten en ik kom erop terug. (op beide vragen).

Alvast bedankt voor alle support.

grtz.

hein
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan