Het Net - KPN

Status
Niet open voor verdere reacties.

Tarabass

Terugkerende gebruiker
Lid geworden
25 jul 2004
Berichten
1.582
Kreeg net een erg leuke email, eindelijk is het zo ver:

Geachte heer Rietveld,

Sommige dingen – zoals uw internetverbinding – kunnen gewoon niet snel genoeg gaan.

Daarom heeft Het Net goed nieuws voor u. Binnenkort wordt de snelheid van al onze ADSL-abonnementen verhoogd. Gratis! Voor uw ADSL Surfen-abonnement betekent dat een verhoging van 1120/352 Kbit/s tot maximaal 1600/512 Kbit/s. Dat is bijna de helft sneller dan u nu gewend bent! En u hoeft er helemaal niets voor te doen. De snelheid wordt tussen 1 februari en 1 april 2005 automatisch verhoogd. Zo kunt u nog meer genieten van uw ADSL-verbinding.

Geen datalimiet meer
Want met zo`n snelheid wordt een filmpje kijken of muziek downloaden wel heel gemakkelijk. Om hier optimaal van te kunnen profiteren, heffen we ook gelijk maar uw datalimiet op. Gratis en voor niets! Zodat u onbeperkt van uw ADSL aansluiting kunt genieten.

Gratis E-mail Spam Filter
En omdat we nu toch bezig zijn, kunt u binnenkort gratis gebruik maken van onze E-mail Spam Filter (t.w.v. € 1,25 per maand). Uw totale voordeel is € 15, - per jaar. De E-mail Spam Filter zorgt ervoor dat u geen ongewenste reclame in uw mailbox ontvangt. Als u al van de dienst gebruikt maakte, wordt deze voortaan niet meer in rekening gebracht.

Kortom, bij Het Net zit u goed. Dat vinden wij niet alleen; ook TROS Radar adviseert ADSL van Het Net (uitzending 17 januari 2005)! Meer informatie over deze gratis extraatjes vindt u op
deze pagina. Binnenkort informeren we u per e-mail wanneer en hoe u de gratis* E-mail Spam Filter kunt gebruiken. Houd uw mailbox dus goed in de gaten!

Het Net wenst u veel internetplezier in 2005!

Met vriendelijke groet,

Eric-Jan Doorenbosch
Directeur Marketing & Sales

* Het gebruik van de E-mail Spam Filter is niet inwisselbaar voor het genoemde bedrag.
 
Verplaatst naar sectie "Internet providers"

Ook Planet heeft verhogingen aangekondigd. Ik ga naar een download van 3Mb:cool:
 
Is dit niet een gevolg van de algemene snelheidsverhoging door KPN? In dat geval vind ik het wel heel erg flauw van het net om dat als eigen verdienste te promoten. Ze doen het voorkomen alsof het net een kadootje geeft, terwijl dat eigenlijk van KPN af komt.
 
Laatst bewerkt:
Zowel 'Het Net' als Planet en XS4all zijn van KPN... Een pot nat.
 
Klopt. Ik vind niet alle berichten interessant.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan