Hoe website aanmelden?

Status
Niet open voor verdere reacties.

brbr

Terugkerende gebruiker
Lid geworden
17 mrt 2002
Berichten
1.768
Hoe kan ik het beste mijn nieuwe website aanmelden bij zoekmachines?
Ik heb het al aangemeld bij Google, maar ik zie nog geen resultaat!!
Kijken zoekmachines ook naar de tekst in een website?
Hier heb ik dat gedaan: http://www.google.nl/addurl/
 
Laatst bewerkt:
Dat kan variëren van 1 dag tot vele maanden tot nooit. Nooit als er niets te vinden is op je site en als er helemaal geen links naartoe zijn, bijvoorbeeld.
Als je vraagt of zoekmachines ook naar tekst kijken, krijg ik eerlijk gezegd 'n beetje 'n angstig gevoel. Zoekmachines kijken namelijk alléén maar naar tekst. Waar zouden ze anders naar moeten kijken? Ze hebben geen ogen, dus aan 'n afbeelding of 'n kleurtje hebben ze helemaal niets.
Om op 'n goede plaats in 'n zoekmachine te komen is alleen aanmelden volstrekt onvoldoende. Je moet vanaf het allereerste begin bij de opbouw van de site rekening houden met zoekmachines. Of eigenlijk klopt dat niet helemaal. Je moet vanaf het allereerste begin rekening houden met toegankelijkheid voor bijvoorbeeld spraakbrowsers die blinden gebruiken. En omdat de spider van 'n zoekmachine daarmee is te vergelijken, heeft dat als bijkomend voordeel dat je site ook goed toegankelijk wordt voor 'n spider.
Dat is trouwens maar een van de dingen voor 'n goede plaats. Kwalitatief goede links naar je site zijn ook heel belangrijk (dat is iets anders dan met iedereen zomaar links ruilen).
Hier is 'n aantal plaatsen waar je je ook kunt aanmelden:
http://css-voorbeelden.nl/links.html#a-aanmelden
En hier kun je lezen wat je voor zoekmachines moet doen:
http://css-voorbeelden.nl/links.html#a-zoek
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan