Hotmail begonnen met de implementatie van MSN Hotmail Plus...

Status
Niet open voor verdere reacties.

gezina

Inventaris
Lid geworden
27 apr 2001
Berichten
12.948
Hotmail start vandaag met de implementatie van MSN Hotmail Plus
Upgrade naar 2 Gb online en verzenden bijlagen tot 20 Mb

Breekpunt.nl: MSN Hotmail is vandaag begonnen met de uitrol van de nieuwe 'premium' webservice: MSN Hotmail Plus. Alle abonnees van MSN Hotmail Extra Opslagruimte krijgen automatisch een kosteloze upgrade naar MSN Hotmail Plus.

MSN Hotmail Plus is speciaal voor klanten die nog meer uit hun MSN Hotmail-account willen halen. Voor slechts EUR 19,99 per jaar krijgen MSN Hotmail Plus abonnees vrijwel onbeperkte opslagruimte - 2 GB online - plus de mogelijkheid om bijlagen (attachments) van maximaal 20 MB te versturen. Bovendien wordt de weergave van advertenties zeer beperkt (o.a geen banners) en kan het account niet meer verlopen. De MSN Hotmail Plus implementatie is vandaag in Nederland van start gegaan, alle MSN Hotmail Extra Opslagruimte abonnees krijgen automatisch MSN Hotmail Plus.

De upgrade is het vervolg op de gratis anti-virusbescherming van e-mail voor alle 170 miljoen MSN Hotmail-gebruikers die begin juli werd geïmplementeerd. Daarmee is MSN Hotmail de enige wereldwijde gratis e-mail service die zowel inkomende als uitgaande berichten scant op virussen en wormen en deze verwijdert, voordat ze in de inbox van de gebruiker terecht komen.

MSN
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan