.htaccess probleem met https

Status
Niet open voor verdere reacties.

blackeagle67

Gebruiker
Lid geworden
13 okt 2009
Berichten
158
Het volgende:
Kort door de bocht: Ik ben bezig een .htaccess bestand op te zetten voor een klant maar de .htaccess geeft problemen bij de https verbinding.

Mijn .htaccess moet namelijk oplossen dat mensen niet meer via de non-www versie van de site op de site komen. Ook moet het het vangnet van yourhosting verhelpen. Dit vangnet zorgt er namelijk voor dat je met "poep.domein.com" (even een voorbeeld) gewoon op de site kan komen.
Daarom heb ik een .htaccess geschreven.

Nou functioneert de .htaccess perfect voor wat hij moest doen maar geeft dus een probleem de de https verbinding.
Ik kan niet meer op de pagina komen die de https verbinding gebruikt.
De verwijzing naar die pagina staat op ons domein maar zodra er iets word verzonden veranderd de url naar de url van firstfind waar onze https verbinding word verzorgt. Nou is het zonder de .htaccess geen probleem om op de pagina te komen. er is wel een foutmelding in chrome en IE over dat er iets met het certificaat aan de hand is bij IE en bij Chrome zeggen ze dat er iets is dat de server zich voordoet als onze server en dat verkeer mogelijk onderschept zou kunnen worden. Dit is hetzelfde bij IE.

Zou dit alles bij elkaar het probleem kunnen zijn voor de .htaccess? Omdat de server dus niet bij ons domein hoort en er een beveiligings melding is?

Ik hoop dat jullie mij hier iets over kunnen zeggen. Ik zal zelf nog eens kijken hiernaar en houd jullie op de hoogte voor eventuele ontwikkelingen
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan