Ik krijg vaak blue screens in windows 7

Status
Niet open voor verdere reacties.

lionlake

Gebruiker
Lid geworden
17 okt 2008
Berichten
100
Ik heb mijn PC nu al een aantal jaartjes en hij heeft het altijd geweldig gedaan. Maar sinds kort krijg ik ineens bluescreens, ik ging er van uit dat het probleem wel op mijn harde schijf zou liggen dus heb ik mijn schijf maar geformatteerd en opnieuw windows geinstalleerd. Helaas loste dit niks op, ik kreeg nog steeds af en toe bluescreens. Toen dacht ik dat de harde schijf wel defect of corrupt of iets dergelijks moest zijn dus ik heb maar meteen een mooie nieuwe SSD gekocht. Vol vertrouwen heb ik vervolgens windows 7 op mijn SSD geinstalleerd, liep supersnel etc. Omdat ik de extra ruimte wel nodig had heb ik mijn oude schijf gehouden voor software/games etc.
Maar zelfs nadat ik een helemaal nieuwe harde schijf heb aangeschaft kreeg ik weer een bluescreen. Hebben jullie enig idee waar het probleem dan nog kan liggen? Moet ik misschien mijn moederbord vervangen of iets dergelijks? Ik weet het zelf namelijk niet meer
 
Laatst bewerkt:
Voor wie ooit hetzelfde probleem krijgt, dit was voor mij de oplossing:
De fan op mijn CPU was enorm stoffig, zo stoffig dat hij niet meer goed functioneerde. Dit zorgde er voor dat mijn computer een beetje oververhit werd en ineens afsloot en blue screens gaf.
Dus als je dit probleem wil oplossen ontstof je PC dan.
Dit kan je het beste doen met ofwel van die tubes met samengeperste lucht of een pomp die lucht blaast. Het met een stofzuiger schoonmaken is af te raden!

Succes, mensen die dit ooit in de toekomst lezen en er wat aan hebben ;)
 
Inderdaad , ik zit nu op een Acer Windows 7 Home Premium laptop en als ik een bepaald spelletje speelde sloot de computer ineens uit het niets af. 1 Keer heeft hij een BSOD gegeven. Nu heb ik zo'n CoolMaster er onder staan en hij sluit alleen af als ik dat wil. Ik heb het ook wel eens gehad met een oudere PC ( echt een oudje ) , even de fan schoonmaken en dan kan je weer alles doen. Als het niet werkt moet je even iemand die heel gespecialiseerd is in computers contacten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan