Inlog scherm bij versturen mail

Status
Niet open voor verdere reacties.

Miele82

Gebruiker
Lid geworden
1 dec 2005
Berichten
57
Hoi,

wij hebben het volgende probleem. Enkele gebruikers krijgen af en toe een inlogscherm als ze een mail willen versturen? We maken gebruik van Exchange 2003 server en Outlook 2007. Ze krijgen dit dus willekeurig en lang niet altijd. Ook zijn het maar enkele gebruikers en niet allemaal. Wanneer ze annuleren kiezen, of 3x de account gegevens invoeren gaat de mail wel weg. Wat kan er aan de hand zijn en hoe lossen we dit op? Het scherm lijkt afkomstig van de Exchange server. Ik hoor het graag, alvast bedankt voor je hulp.

Miele :cool:
 
Zou het kunnen dat ze het juiste wachtwoord moeten invullen, (soms) wordt er om gevraagd vanwege veiligheidsoverwegingen. Zijn de mensen of medewerkers geautoriseerd om dit te doen. Is de account afge (be) schermd met een wachtwoord, daar lijkt het wel op.
 
Account

Dit zijn gebruikers die gewoon met de eigen inlog op de XP machine zijn ingelogd op het domein net als alle gebruikers. Zij zouden gewoon met Outlook moeten kunnen werken zonder extra login en dat lukt ook 9 van de 10 keer. Echter af en toe komt hij dus met deze vraag om nog een keer de login gegevens in te vullen.

- Zoals gezegd wordt het bericht ook gewoon verstuurd als ze annuleren kiezen
- Het is naar willekeurige afzenders
- Het is op willekeurige tijden
- Wanneer je een mail die het heeft, door probeert te sturen gebeurt het weer en het is dus na te bootsen
- Er staan geen rare koppelingen in de mail

Bedankt weer
 
Opgelost

Bedankt voor je hulp. Ik heb het vandaag gevonden. Het bleek in een plaatje bij een handtekening te zitten. Wanneer je deze verwijderd gaat hij gewoon door.
 
Ah, dat is mooi gevonden verlost van melding. Goed gedaan. Bedankt voor de terugkoppeling.:thumb:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan