Integrator.exe

Status
Niet open voor verdere reacties.

Audass

Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2014
Berichten
382
Goedemorgen

een vriend raadde mij glarysoft aan om virussen te verwijderen. Bij het inladen van het programma op een PC, die draait op Windows XP ,kreeg ik de melding dat " Integrator.exe" 3 fouten gaf en bijgevolg werd alles afgesloten. Er werd ook gesignaleerd dat er een probleem zou zijn met de connection met de server. Of beide zaken enig verband hebben weet ik niet .

Is hieraan te verhelpen ? graag uw raadgevingen , aub

Mvg

Audas
 
Al dat soort tooltjes als Integrator geven alleen maar problemen op je PC.
Kijk hier maar: http://www.file.net/process/integrator.exe.html

Gisteren weer een prachtig voorbeeld van zo'n tooltje gezien. iemand vroeg mij te kijken naar zijn pc omdat ie zo traag was en inderdaad, de HD was ongelooflijk traag. eerst dacht ik dat de HD kapot aan het gaan was, maar wat bleek, het was het tooltje genaamd "HDoptimizer". Dat is toch wel lachen. Een tooltje dat zo heet en dan je HD vertraagd tot floppy-snelheid :)

Moraal van het verhaal: nooit tooltjes downloaden en installeren waarvan niet 100% zeker is dat ze ook goed hun werk doen.

Oh, dat Glarysoft ziet er wat mij betreft ook niet zo jofel uit.


Advies: allemaal verwijderen.
Gebruik de tooltjes die hier op het Help-mij-forum geadviseerd worden zoals Ccleaner, AVAST free en Malwarebytes Antimalware.
Ook ADWCleaner is een aanrader http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
 
Laatst bewerkt:
Glarsysoft zit vol malware, nooit meer zo maar iets installeren is mijn advies :confused:
 
Srpchulp en Terrabo

hartelijk dank voor uw advies, dat ik zal opvolgen. Maar ik had van een andere ervaren PC gebruiker een aanbeveling gekregen voor Glarysoft.
Is er een methode om zeker te zijn dat mogelijke resten van die Glarysoft verwijderd zijn of mogelijke beschadigingen hersteld zijn ???

Met hartelijke dank en vriendelijke groeten

Audass
 
Hier staat een artikel hoe schadelijk Glorysoft is: http://zondervirus.nl/isearch-glarysoft-com-redirect-virus/ en ook dat, na verwijdering via de uninstall-pagina van Windows (Programma's en onderdelen) een volledige scan door Malwarebytes Antimalware de eventuele resten opgeruimd zullen worden.

Het is overigens af te raden om de adviezen van zo'n "andere PC-gebruiker" zo maar op te volgen. Het meest beducht moet je zijn voor mensen die enthousiast "dat vreselijke mooi/handige tooltje" bij je aanprijzen.
Neem nooit maar zo iets aan van iemand, ook niet hier van ons :)

Altijd eerst rond-googelen met de naam van het tooltje in combinatie met het woord "problemen" en dan goed lezen wat er over gezegd wordt.
 
Ik hoop mijn les geleerd te hebben , srpchulp !

Herhaalde dank

Audass
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan