Internet domein verkennen?

Status
Niet open voor verdere reacties.

wunderbar

Gebruiker
Lid geworden
22 apr 2008
Berichten
24
Beste experts,

Na enig twijfelen heb ik besloten mijn vraag hier maar neer te zetten, ik weet niet zeker of hij hier goed staat. Maar ik ben op zoek naar een programma waarmee ik van een website kan zien of deze meerdere subpagina's bevat.

Voorbeeld (fictief); ik ben onlangs naar een congres geweest van de organisatie 'X', deze organisatie zet altijd de presentaties die gegeven zijn op een congres of bijeenkomst op internet.

Hiervan krijg ik dan een link per email en die ziet er dan voor congres 1 zo uit: http://www.organisatiex.nl/downloads/presentaties_congres_1

Nu ben ik bij congres 2 geweest maar hiervan krijg ik geen link per email maar ik wil toch die presentaties vinden op internet en ik ben er vrij zeker van dat ze op dat domein geplaatst zijn. Is er dan een programma waarin ik 'http://www.organisatiex.nl' kan intoetsen, dat voor mij de subpagina's opzoekt?

Uiteraard heb ik al via google en op dit forum geprobeerd te zoeken maar ik heb geen idee hoe zoiets heet of waar ik op moet zoeken.

Kunnen jullie mij hier verder mee helpen?

Alvast hartelijk dank,


Eric
 
Xenu is een klein programma om links te checken. Je krijgt dan een lijst te zien van alle links en bestanden in een website.

Misschien heb je daar iets aan. Het is natuurlijk niet erg overzichtelijk. Als het gaat om bestanden te zoeken in websites dan kun je met Google ook veel doen: je kan zoeken in één website door site:mijnnaam.nl achter een zoekterm te zetten. En je kan specifiek zoeken naar bepaalde bestanden, bijvoorbeeld: filetype ppt
 
Ha Fritzi,

Zojuist heb ik Xenu even gedownload en geprobeerd. Het vrij aardig maar vind niet alles, helaas. De tip van google is ook wel een goede, daar ga ik ook eens mee stoeien.

Bedankt in ieder geval!

Groeten,


Eric
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan