Krijg SP1 niet geinstalleerd

Status
Niet open voor verdere reacties.

Stanley19

Terugkerende gebruiker
Lid geworden
8 jan 2002
Berichten
2.258
Ik krijg bij het installeren van SP1 (IE) de volgende melding:


Ik heb net mijn hele schijf geformatteerd waar mijn XP pro opstond vanwege een andere thread.

Hoe kan ik SP1 alsnog installeren?
 

Bijlagen

  • sp1.jpg
    sp1.jpg
    17,7 KB · Weergaven: 74
Laatst bewerkt:
heb je al aanvullende software geinstalleerd?
bv. brandersoftware? of andere drivers?
 
neee

iemand dacht dat het te maken had met
brandersoftware heb net ecdc geinstalleerd
 
Probleem blijft

ik heb zoveel drivers geinstalleerd, voor mijn webcam videokaart, geluidskaart

maar daar kan het niet aanliggen
 
Heb je een originele cd of een kopie?
Met de laatste zal het niet lukken. Je krijgt dan te horen dat de handtekening niet klopt of dat je naar je leverancier moet gaan :D
 
orginele cd

met legale cd-key

blijft om atapi.sys roepen
 
Ja, dat zag ik, het duurt bij mij uren voordat ik een bijlage binnen heb.
Hij is toch meer in gebruik? Wat is Atapi? Je cd-rom?
Wat kun je veilig uitschakelen in taakbeheer? Zou ik dat doen.
 
probeer eens in aparaatbeheer om de cd rom-speler/dvd spelers uit te schakelen in hardware profielen van de betreffende items.. en de-installeer eens de brandersoftware.
Volgens mij heeft dit te maken met de updat voor de windows brand-mogelijkheid voor cd's., maar blijkbaar zijn hier de stuurprogramma's actief voor.
dit lijkt mij de enige oplossing.

Ander misschien eens proberen in de veilige modus op te starten en dan installeren. Soms werkt dit wel
 
heb ze verwijderd (niet opnieuw opgestart) en daarna wilde ik sp1 installeren zelfde fout
 
Of wordt gebruikt door een ander proces!
Tja, dan denk ik toch aan Easy CD Creator.
Heb je alles updates er bij gedaan? Xp heeft n.l. een patch nodig voor ECDC. Anders zou ik Easy er even afhalen. Dan het servicepack.
Geeft vaak problemen met Windows.
 
maar ik had ecdc er nog niet eens opstaan toen ik sp1 wilde installeren

alvorens ik ecdc ging installeren probeerde ik eerst sp1

maar goed ik haal ecdc er ff af
 
Dan is het niet nodig. Als je de updates er maar bij hebt gezet.
 
ik heb ze uitgeschakeld

en ecdc verwijderd
de download gaat nu wel

ben benieuwd, ik heb nu 2 samsung cdroms (heb er toch echt maar 1tje ) en 1 dvdspeler

welke hoort er niet bij heb maar 1 dvd en 1cdromspeler
 

Bijlagen

  • cdromdvdrom.bmp
    61,1 KB · Weergaven: 45
de generic is niet goed dus, hoe krijg ik die weg
 

Bijlagen

  • generic niet de goede.jpg
    generic niet de goede.jpg
    22,3 KB · Weergaven: 36
Misschien is het een virtuele en anders eens in apparaatbeheer kijken
 
ik heb geen virtuele aangemaakt .......

heb wel D-tools (daemontools) maar daar zijn geen drives gemount alles is unmount

vreemd verhaal wordt dit:confused:
 
Nou ja, hij is ook niet verder ingevuld. Het ding staat misschien vast klaar voor die 20 virtuele drives die je gaat maken ;)
Laat even staan. Je hebt al zoveel geinstalleerd vandaag!
 
Geplaatst door Stanley19
heb wel D-tools (daemontools) maar daar zijn geen drives gemount alles is unmount
Alles ge-unmount, wil niet zeggen dat er geen virtuele cd-rom spelers aanwezig zijn.
Je moet ze apart uit laten zetten.
 
hoe kan ik overigens zien of sp1 goed geinstalleerd is?


dat kan toch met aida32? maar waar moet ik dan precies naar kijken en wat moet er staan?:thumb:
 
Start, rechtsklikken op Deze Computer.
Dan zie je in ieder geval het servicepack staan.
Maar of het goed geinstalleerd is :8-0: Dat merk je vanzelf wel :D
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan