Laptop voor games

Status
Niet open voor verdere reacties.
Oke, ik zal even een paar links sturen. Alleen als ik een laptop zie voor een paar tientjes meer moet ik wel eerst even wachten voor dat ik hem krijg. Ik ben morgen namelijk jarig en ik vraag geld voor een nieuwe laptop alleen dan zou ik nog paar maandjes moeten wachten voor ik zo een laptop van meer kan kopen. Ik hoop dat het nog te volgen valt maar hier zijn de links :

http://www.dixons.nl/laptops/notebo...beslistclick&utm_content=default#.UQ4yChG9KSM

http://www.redcoon.nl/B421349-Asus-X75A-TY083H_Laptops?refId=bestlist#databox

http://www.komplett.nl/komplett/pro...de=4&product_code=55590127&utm_source=beslist

Ik kijk nog even verder en dan stuur ik mischien nog meer links
 
deze: http://www.komplett.nl/komplett/pro...de=4&product_code=55590127&utm_source=beslist : goede processor, alleen de videokaart is weer gewoon een intel, en heeft gedeeld geheugen (dwz dat die gebruik maakt van het ram geheugen in de pc. Betere kaarten hebben vaak eigen geheugen.)

deze: http://www.redcoon.nl/B421349-Asus-X75A-TY083H_Laptops?refId=bestlist#databox processor iets minder dan 1ste, minder dam, zelfde probleem met videokaart

deze: http://www.dixons.nl/laptops/notebo...beslistclick&utm_content=default#.UQ4zDr_lCSp is maar 13" (huh?), minder goede processor als 1 & 2, ook maar 4gb ram> net als 2, videokaart is weer een onboard (maar deze is van AMD, net zoals de processor)


-ben vergeten te kijken naar usb 3.0 poorten, ook wel handig!-
 
Bedankt, maar zijn er wel laptops in deze prijsklasse zonder shared geheugen?
En nu je het zegt, ik zag niet dat hij 13 was...
 
ja, alle niet amd/intel kaarten. denk aan ati en nvidia. moet je dan even aanklikken bij beslist
 
Oke, maar als ik een video kaart van nvidia aankvink veranderd de prijs klasse en die kan ik dan niet meer terug zetten. Maar op die video kaarten met shared geheugen, kan ik daar nog wel de games die ik wil op spelen?
 
Ik ga denk de MSI CX61 0NE-252NL kopen, die Subplayer52 al voorstelde. Ik moet wel nog even door sparen maar dat is beter dan een slechte laptop kiezen. Heel erg bedankt nog! Groetjes
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan