Local policy

Status
Niet open voor verdere reacties.

Opawitlof

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
3 feb 2007
Berichten
3
Wat is de oorzaak dat een kennis niet kan inloggen omdat de waarschuwing verschijnt, Windows local policy laat geen verbinding toe.
 
Wil je even vertellen hoe deze kennis wil inloggen? Via het netwerk (bijv. via Extern Bureaublad) of rechtstreeks op de pc zelf (dus via het aan het systeem gehangen muis/toetsenbord/beeldscherm)?

Daarnaast is het van belang of er een wachtwoord was ingesteld voor dat account waar op ingelogd wilde worden of dat daar geen wachtwoord was ingesteld.

Ook van belang is of het op in te loggen systeem is dat in een (bedrijfs-)netwerkomgeving met een server draait of gewoon een pc bij iemand thuis.

We horen het wel.

Tijs.
 
Laatst bewerkt:
Gewoon vanaf zijn computer thuis inloggen op het netwerk van zijn baas-bedrijf.
Hij heeft een link via e-mail gekregen en door daarop te klikken komt hij op de site van het bedrijf, dan staat daar zijn naam als link en door daar op te klikken krijgt hij een schermpje waarin zijn naam (bekend bij het bedrijf) en een wachtwoord in moet tikken en dan oké, maar dan verschijnt de melding dat de local policy geen toestemming geeft!
Dus hij is al ver, maar het laatste stukje stuit hij op die local policy.
 
Kwestie van de systeembeheerder vragen het aan te passen. Hier op het forum kunnen we niets betekenen, daar die vriend/kennis blijkbaar geen 'hogere rechten' heeft op het bedrijfsnetwerk.

Tijs.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan