Microsoft trekt update Windows XP terug

Status
Niet open voor verdere reacties.

virtually

Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2002
Berichten
540
De update was sinds vrijdag als optie beschikbaar via de Windows Update-site van vrijdag. De update zou internetverbindingen iets veiliger moeten maken. Het softwarebedrijf heeft de software echter teruggetrokken, zo heeft het dinsdag verklaard. Reden voor deze stap is dat de update meer problemen gaf dan oplossingen.

Zo'n zeshonderdduizend gebruikers konden namelijk überhaupt niet meer internetten nadat ze de software hadden geïnstalleerd. Volgens Microsoft is de oorzaak van alle problemen het niet goed samenwerken met softwarematige firewalls van andere firma's, bijvoorbeeld Symantec.

Na het de-intstalleren van de software kan iedereen weer internetten, zo stelt Microsoft. Het bedrijf werkt nog aan een nieuwe versie.

Het Witte Huis heeft overigens juist eerder dit jaar geijverd voor de inrichting van een uitgebreid testcentrum door de software-industrie. Dit moet dergelijke incidenten voorkomen. Critici stellen echter dat het onmogelijk is om alle mogelijke soft- en hardwarecombinaties van te voren te testen.

bron webwereld

M$ nam het iets te letterlijk.... wel veilig internetten als je het www niet meer op kunt ;-)

groetjes
 
Update.

Heb deze Update ook binnengehaald. Tot heden draaid Xp op mijn pc nog goed, inclusief internetten. Bedankt voor deze info.
 
Welk nummer heeft deze update in de knowledgebase ?

Bedankt voor de info

Groeten Oossie
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan