More about avatars please.

Status
Niet open voor verdere reacties.

johnncops

Gebruiker
Lid geworden
5 apr 2004
Berichten
199
Hallo allemaal,
Heb al een vraag m.b.t. het tot het vinden van avatars gesteld en een pagina gevonden maar kan iemand mij ook vertellen hoe ik een bewegende avatar kan maken met bijvoorbeeld mijn initialen?
Groeten Johnn.:cool:
 
Mijn avatar is gepikt van het net, alleen het effectje heb ik er zelf ingefrummeld middels PSP-animationshop. Qua handtekening, Lieveheersbeestjes zijn eveneens gepikt van een site tegen geweld en de tekst gemaakt met Ulead PhoptImpact.

Ik ben met beeldbewerking geen goeie qua uitleg, ik zooi in de regel maar wat. :) Daarom wat links: http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?s=&threadid=116307&highlight=avatar+and+maken
http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?s=&threadid=119898&highlight=avatar+and+maken
http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?s=&threadid=128784

En verder kunnen dus anderen véél beter uitleg geven.

Avatars (max 60x60) mag je ook uploaden van je pc maar handtekeningen alleen via upload-sites zoals deze: http://www.imageshack.us/ (tip van H@NsiePanzzzer)

In de Help is meer info over avatars/handtekeningen te vinden. En wat wel/niet mag qua handtekening: *klik* bij Profiel.

Dit topic kan misschien beter in de sectie Beeldbewerking, ik zal de Mod om advies vragen.
 
Thanks

Hallo Geeske,
Bedankt voor je reactie, heb de sites ff bekeken en zie dat wel puzzelen wordt maar ben toch weer wat wijzer geworden. Groeten van Johnn.:thumb:
 
Als je aan de slag gaat en je komt er niet uit kan je dat altijd hier vragen, blijft een feit, oefening baart kunst! :thumb:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan