Msite18.exe

Status
Niet open voor verdere reacties.

zeehos

Gebruiker
Lid geworden
7 mrt 2003
Berichten
5
Hallo beste lezer,

Ik werk op een internetcafe. Nou heb ik soms bezoekers die van die pornosites bezoeken (ik niet hoor, echt waar niet!). Niet zo'n probleem opzich aleen worden er steeds vervelende plugins geinstaleerd. Nou heb ik weer te maken zo taai kreng, nl. Msite18.EXE. Deze zit in de map SYSTEM en wil niet verwijderd worden omdat WINDOWS deze nodig zou hebben. Het programma wil steeds verbinding maken met het internet en daardoor krijg ik steeds van die hinderlijke mededelingen van mijn virusscanner. Weet iemand misscien hoe ik dit programma kan verwijderen?

Alvast hardstikke bedank,

Willem
 
veilige modus al geprobeerd ?

(er vanuit gaande dat de "nette" manier al geprobeerd is door je -> softwarescherm en als 'ie erbij staat, verwijderen ?)
 
dank

Euhhh... nee nog niet (ik krijg acuut schaamrood mijn kaken). Bedankt voor de tip

willem
 
zeehos,

Als je het bestand vindt zou je dan genegen zijn om dat naar mij op te sturen?
Ik kan er maar één verwijzing naar vinden (Japanse site van McAfee) en daar staat hij omschreven als porndialer.
Ik weet zeker dat ik de naam al eens eerder gezien heb, maar weet niet meer waar.
Als deze duialer zich ook in Europa aan het verspreiden is weet ik wel een paar softwarebedrijven die het bestand graag willen hebben om aan hundefinities toe te voegen.

Groetjes,

Pieter
 
Hoi Pieter,

Helaas helaas, ik las je berichtje net te laat. Ik had mijn prullenbak al geleegd. Maar ik heb nog niet alle pc's in mijn lokaal nagelopen dus als ik de file nog tegen kom laat ik het wel even weten.

Willem
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan