navigatie gaat niet goed

Status
Niet open voor verdere reacties.

damnsharp

Terugkerende gebruiker
Lid geworden
6 jan 2012
Berichten
1.394
Nou, ik ben al een heel eind van mijn PSD naar HTML om te zetten waarna ik hem eindelijk naar Wordpress theme kan omzetten.

Maar... de navigatiebalk krijg ik niet goed.
website http://www.albuswebdesign.nl/test/
css http://www.albuswebdesign.nl/test/css/style.css

Ik heb expres de menu items als plaatje gemaakt (kon ook met display:block en kleur maar wilde ik nu niet). De plaatjes zijn precies 128px x 26px. Dus ze moeten precies op de menu "balk" passen. Als ik bij css bij #hoofdnav li ze 128px geef dan verspringt alles dus heb ik nu 127px maar dan blijft er rechts wat oranje staan.
Hoe dit op te lossen?

En... ze zijn niet klikbaar. Komt omdat ik de tekst weg heb gehaald maar anders gaat die tekst door de menu plaatjes staan. Hoe dit op te lossen?

Bedankt!
 
Ik wil niet vervelend doen hoor, maar je wilt een webdesign bedrijf opstarten en je krijgt nog niet eens een navigatie menu op de juiste positie?
misschien moet je eerst wat cursussen volgen of iets dergelijks?

alsnog een tip,
firefox plugin: Firebug, hiermee kun je precies de uitlijningen van de modules zien...
 
Nou je doet wel wat vervelend maar ik snap wel wat je bedoelt hoor. Zal het toch wel uitleggen, maak al jaren websites met webbuilder maar wil naar css/xhtml overstappen dus zelf programmeren. Ben er echt door gegrepen, laat me geen minuut los, leuk werk.
Heb inmiddels de navigatiepositie opgelost dus zal de vraag sluiten.

Ja bedankt, firebug ken ik. Handig.
 
Ik heb altijd al willen web design kennis te leren, maar is niet bereikt. Het lijkt erop dat ik meer te zien op het internet meer dan leren!
 
@hufana welkom op helpmij.nl als je hier een vraag wilt stellen zou je die dan in een nieuwe topic kunnen starten. Deze topic is voor hulp aan damnsharp :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan