Niet digitaal ondertekend

Status
Niet open voor verdere reacties.

stanneman

Gebruiker
Lid geworden
12 dec 2001
Berichten
31
Is het verstandig de nieuwste driver voor hardware te installeren wanneer deze niet digitaal is ondertekend voor xp terwijl de bestaande driver dat wel is?

Bijvoorbaat dank voor alle antwoorden.
 
Hangt van de driver af, desondanks kan je de melding vaak negeren als je een driver van de fabrikant hebt. Mocht het niet werken, dan kan je met Rollback functie de eerdere drivers herstellen.

(Maak een herstelpunt of een image van je systeem voor je iets aan hardware drivers veranderd, drivers van ATI bijvoorbeeld laten de boel ook nog wel crashen)
 
Die van niveada zijn ook nie digitaal ondertekend. Maaer wel goed ! Ook schijnt de beveiliging al gekraakt te zijn een vrioend van mij had laast een driver voor een oude video kaart die zijn hele pc verpeste en toch digitaal was ondertekent (nie door de fabrikant)
 
Digitaal ondertekend betekend dat het is goedgekeurd door Microsoft. Je kunt er probleempjes mee krijgen als je het installeert, maar dit komt maar zeer weinig voor. En mocht het gebeurden dat je wat probleempjes krijgt dan kun je inderdaad de oude driver of image (als je die gemaakt hebt) weer terug zetten.

Ikzelf negeer die meldingen altijd.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan