niet goed opstarten

Status
Niet open voor verdere reacties.

syl

Gebruiker
Lid geworden
19 nov 2000
Berichten
44
Heyy luitjes,

Heb vanavond hele avond bij een vriendin gezeten omdat haar pc niet goed opstart. Heb ook een aantal vragen zitten lezen in de forums maar kan bij haar niets vinden wat er mee overeen komt.

Als ze opstart krijgt ze geen taakbalk en geen start. (dat stond ook in eerdere berichten), maar dit is alleen als het account beheerder opstart. Start een account gast op (beperkte bevoegdheden) dan kom je gewoon overal in en heb je wel start en de balk. Elk account wat wordt aangepast naar beheerder (dus alle rechten) blijkt na opnieuw opstarten van de pc dezelfde kuren te vertonen. Nu kan ik wel van elke account beperkt maken maar dat wil ze liever niet omdat dan de kids overal in kunnen waar ze niet behoren in te kunnen. Dus wie weet het antwoord hierop?????????

Ze heeft xp home edition en haar systeem is:
p4 2,4
512 mb

Ze heeft al een viruscheck laten lopen, zowel online als via norton. Ze draait adaware en systeemherstel werkt ook niet.

Dus HELP!!!! ik weet het niet meer
 
Hoi luitjes,

Sorry, was helemaall vergeten de update van het probleem neer te zetten, maar haar pc werkt inmiddels weer als een treintje maar hoe het kan is nog steeds een raadsel. Ineens werkt alles weer zonder dat we er iets aan gedaan hadden. Is dit gewoon ra ra de wondere wereld van de pc?????
 
Misschien.:8-0: Herken je hier iets in?

Groetjes,
Bennie
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan