Norton

Status
Niet open voor verdere reacties.

quantz

Gebruiker
Lid geworden
1 jul 2010
Berichten
58
Goede middag,

Ik wil graag op 26 oktober upgraden naar Windows 8 vanaf Vista. Mijn Norton security abonnement loopt echter eerder af. Wordt dit programma tijdens de upgrade automatisch meegenomen of moet ik een tussenplossing verzinnen?

Groeten, Maarten
 
Maarten, je kunt niet upgraden van Vista naar Windows 8, of anders gezegd, je zult een "clean install" moeten doen.
Ik zou tijdelijk een gratis programma (Security Essentials, AVG of Avira) installeren.

Overigens heeft Windows8 ingebouwde virus/malware bescherming (Defender nieuwe stijl)
Rob
 
Laatst bewerkt:
Misschien was upgraden niet het juiste woord. Ik bedoelde dus dat je voor een kleine 40 dollar een versie kan kopen Windows i.p.v. Vista. Zou deze ingebouwde antivirus versie afdoende zijn?

Groeten, Maarten
 
Tja, in de eerste plaats is er nog weinig/geen echte ervaring met de nieuwe Defender. Ikzelf gebruik MS Security Essentials (de voorloper) al enkele jaren (onder Windows7) zonder problemen en gebruik Defender nu ook op de preview versies die ik uitprobeer.
Het antwoord is natuurlijk ook zeer afhankelijk van hoe jij Windows gebruikt. Als je regelmatig warez/hackers/porno etc. sites bezoekt dan is geen enkele bescherming waterdicht.
De meeste besmettingen met malware die ik tegen kom zijn er via de download van zgn. gratis programma's mee gekomen en door het ja klikken op geweldige aanbiedingen...
Kortom, (mijn persoonlijke mening) ga met verstand om met je computer en dan gewoon Defender een tijdje gebruiken.
 
Prima en bedankt!! Ik weet nu wat te doen. Ik heb een eigen site http://www.plantennamen.info die ik regelmatig onderhoud. Samen met internetbankieren e.d. voel ik mij verplicht om een degelijk antivirus programma te hebben, vandaar de vraag.

Vriendelijke groeten, Maarten

ps, hoe moet ik deze topic afsluiten?
 
Graag gedaan.
Bovenaan in de balk even op de knop "opgelost" drukken graag.
Groet
Rob
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan