Onderste balk in IE 6 verdwijnt steeds

Status
Niet open voor verdere reacties.

Aloa

Gebruiker
Lid geworden
29 nov 2006
Berichten
6
Ik had IE 7 geinstalleerd maar toch maar weer verwijderd. Ben dus nu weer terug bij IE 6. Maar nu verdwijnt de onderste balk steeds. Als ik er op ga staan verschijnt die weer. Ik heb de taakbalk al vergrendeld, maar hij blijft het doen. Ook ziet de bovenste balk er anders uit sinds ik IE 7 er op gedaan heb en er weer afgehaald heb.
 
Ga naar start, instellingen, taakbalk en menu start en haal het vinkje weg bij taakbalk automatisch verbergen.
 
Vreemd. Je zou kunnen proberen om het aan te vinken en op toepassen te klikken. Eventueel tussendoor IE even afsluiten. En vervolgens het vinkje weer weg te halen. Geen idee of het zal helpen, maar je kunt allicht even proberen.
 
Nee, heb ik ook geprobeerd maar het blijft hetzelfde. Als ik met de cursor naar de onderste balk ga dan komen ineens alle icoontjes weer tevoorschijn en ga ik met de cursor er van af dan staat er weer niks. Gek hè?
 
Op zich niet zo gek. Dat is typisch wat je krijgt als automatisch verbergen staat ingeschakeld. Wel gek dat daar geen vinkje bij staat. Ik heb ook geen idee hoe je het nu op kunt lossen. Je zou hoogstens nog kunnen proberen om de trial van een registercleaner zoals jv16 down te loaden om te zien of die het kan repareren. Want het is waarschijnlijk een registerkwestie. http://www.jv16.org/

Edit: Of kijk hier eens: http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm. Download de Taskbar repair tool, die waarschijnlijk alle tooltjes bevat die je onder taskbar ziet staan. Je kunt "de taskbar is missing" of "restore default" tooltjes ook los downloaden. Een van de twee zou weleens kunnen helpen. Maak een backup van het register voor je een tooltje uitvoert, zodat je dat terug kunt zetten mocht er iets fout gaan.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan