Opera 7.11 doet niet wat ik wil.

Status
Niet open voor verdere reacties.

huijb

Supermoderator
Forumleiding
Supermoderator
Lid geworden
19 dec 2001
Berichten
9.811
Als ik met Opera naar Helpmij ga en ik log niet in, dan kan ik de "Actieve onderwerpen van vandaag" zien. Log ik nu wel in en ik ga naar de "Actieve onderwerpen van vandaag" dan krijg ik de melding "Sorry - niets gevonden probeer het opnieuw met een andere omschrijving." Welke instelling staat er niet goed in Opera?
 
Hmm. Geen probleem met de standaardinstellingen van Opera 7.11 onder XP en Mandrake voor mij.
Gaat het bij jou met IE wel goed?

Groetjes,

Pieter
 
Met IE en CrazyBrowser lukt het gewoon wel. Ik ben al 2 dagen alles aan het nalopen maar wat ik ook doe, alles zonder resultaat. Ik gebruik Opera pas sinds een dag of 4 en in den beginne deed hij het wel.
 

Dit forum (of om precies te zijn de link "Bekijk de nieuwste berichten") geeft verschillende links voor het zoeken naar nieuwe berichten, afhankelijk van het feit of je wel of niet ingelogd bent. Zo ook met de zoekfunctie.

Ben je niet ingelogd, dan stuurt het forum je naar http://www.helpmij.nl/forum/search.php?s=&action=getdaily. Zo "weet" het dat het alle nieuwste resultaten moet geven, of je nou al cookies hebt of niet. Zo krijg je altijd de hele lijst.

Ben je echter wél ingelogd, dan wordt je doorgestuurd naar http://www.helpmij.nl/forum/search.php?s=&action=getnew. Het forum checkt dan je cookies en bepaalt welke topic je nog niet gezien hebt. Hierbij kan het voorkomen dat er 0 resultaten worden gegeven.

Zet dus http://www.helpmij.nl/forum/search.php?s=&action=getdaily in je favorieten (ctrl - t) en gebruik die link (tip: vul in het tweede invulvak bijvoorbeeld hmn in, dan kun je voortaan gewoon hmn intikken in je adresbalk en dan wordt je automatisch naar de nieuwste berichten gebracht).
 
Het is mij duidelijk, bedankt. :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan