er staat leuk
Voer deze query uit in de database van magento
Ik ben behoorlijk gestrest omdat wat ik ook doe de 404 error op mijn website niet verdwijnt en ik absoluut geen zin heb om de hele handel opnieuw te instaleren
ik heb al diverse dingen geprobeert en niks werkt
Ik ben zeker niet de enige die dit probleem heeft, maar op de forums van magento zelf staan van deze vragen die zijn nog niet beandwoord
ik wil gewoon de hele handel op nul zetten zodat ik weer alles opnieuw kan aanmaken
ik heb blijkbaar niet op opslaan gedrukt zo wordt in een tutorial omschreven
wie kan me helpen
Voer deze query uit in de database van magento
PHP:
SET FOREIGN_KEY_CHECKS=0; TRUNCATE `sales_order`;TRUNCATE `sales_order_datetime`;TRUNCATE `sales_order_decimal`;TRUNCATE `sales_order_entity`;TRUNCATE `sales_order_entity_datetime`;TRUNCATE `sales_order_entity_decimal`;TRUNCATE `sales_order_entity_int`;TRUNCATE `sales_order_entity_text`;TRUNCATE `sales_order_entity_varchar`;TRUNCATE `sales_order_int`;TRUNCATE `sales_order_text`;TRUNCATE `sales_order_varchar`;TRUNCATE `sales_flat_quote`;TRUNCATE `sales_flat_quote_address`;TRUNCATE `sales_flat_quote_address_item`;TRUNCATE `sales_flat_quote_item`;TRUNCATE `sales_flat_quote_item_option`;TRUNCATE `sales_flat_order_item`;TRUNCATE `sendfriend_log`;TRUNCATE `tag`;TRUNCATE `tag_relation`;TRUNCATE `tag_summary`;TRUNCATE `wishlist`;TRUNCATE `log_quote`;TRUNCATE `report_event`; ALTER TABLE `sales_order` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_order_datetime` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_order_decimal` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_order_entity` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_order_entity_datetime` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_order_entity_decimal` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_order_entity_int` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_order_entity_text` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_order_entity_varchar` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_order_int` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_order_text` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_order_varchar` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_flat_quote` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_flat_quote_address` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_flat_quote_address_item` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_flat_quote_item` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_flat_quote_item_option` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sales_flat_order_item` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `sendfriend_log` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `tag` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `tag_relation` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `tag_summary` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `wishlist` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `log_quote` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `report_event` AUTO_INCREMENT=1; -- reset customersTRUNCATE `customer_address_entity`;TRUNCATE `customer_address_entity_datetime`;TRUNCATE `customer_address_entity_decimal`;TRUNCATE `customer_address_entity_int`;TRUNCATE `customer_address_entity_text`;TRUNCATE `customer_address_entity_varchar`;TRUNCATE `customer_entity`;TRUNCATE `customer_entity_datetime`;TRUNCATE `customer_entity_decimal`;TRUNCATE `customer_entity_int`;TRUNCATE `customer_entity_text`;TRUNCATE `customer_entity_varchar`;TRUNCATE `log_customer`;TRUNCATE `log_visitor`;TRUNCATE `log_visitor_info`; ALTER TABLE `customer_address_entity` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `customer_address_entity_datetime` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `customer_address_entity_decimal` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `customer_address_entity_int` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `customer_address_entity_text` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `customer_address_entity_varchar` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `customer_entity` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `customer_entity_datetime` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `customer_entity_decimal` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `customer_entity_int` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `customer_entity_text` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `customer_entity_varchar` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `log_customer` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `log_visitor` AUTO_INCREMENT=1;ALTER TABLE `log_visitor_info` AUTO_INCREMENT=1; -- Reset all ID countersTRUNCATE `eav_entity_store`;ALTER TABLE `eav_entity_store` AUTO_INCREMENT=1; SET FOREIGN_KEY_CHECKS=1;
Ik ben behoorlijk gestrest omdat wat ik ook doe de 404 error op mijn website niet verdwijnt en ik absoluut geen zin heb om de hele handel opnieuw te instaleren
ik heb al diverse dingen geprobeert en niks werkt
Ik ben zeker niet de enige die dit probleem heeft, maar op de forums van magento zelf staan van deze vragen die zijn nog niet beandwoord
ik wil gewoon de hele handel op nul zetten zodat ik weer alles opnieuw kan aanmaken
ik heb blijkbaar niet op opslaan gedrukt zo wordt in een tutorial omschreven
wie kan me helpen