Playstation 3 met leeg menu

Status
Niet open voor verdere reacties.

pilootnour5

Terugkerende gebruiker
Lid geworden
22 nov 2008
Berichten
1.895
Beste mensen,

Ik zit hier met een, best wel serieus probleem. Het betreft hier mijn Playstation 3. Een paar dagen geleden wilde ik eens spelen en ik deed hem aan. Jammer genoeg kwam hij niet verder dan het menu. Hij geeft alleen het hoofdmemu aan met de hoofdkoppen maar verder niks. Zie de foto's:
img01441j.jpg


img01451.jpg


img01461k.jpg


Ik heb toen met Sony gebeld, en gevraagd wat ik moest doen. Een aantal stappen gehad om software te herstellen maar dit hielp niet. Ik moest genoodzaakt mijn playstation resetten naar fabrieksinstellingen. Alles was ik kwijt, maar het werkte wel weer. Ik heb toch dikke 2 dagen gedaan om mijn playstation weer helemaal in te richten want ik had er namelijk een hoop opstaan, zoals uitbreidingsmappen voor Black Ops. De Playstation wil ook niet meer normaal uit. Ik moet de stekker eruithalen.

Nou doe ik mijn playstation net aan, of ik krijg WEER hetzelfde. Omdat het opnieuw zo is, vraag ik me af of dit niet bij andere mensen voorkomt...? Wat kan ik doen om hier vanaf te komen? Ik wil ook niet al mijn bestanden kwijtraken.

Groet,
Nour

EDIT: Ik ben er achtergekomen dat als ik de netwerk kabel, voor het aanzetten, uit de console haal, hij wel werkt, maar zonder internet dus...
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan