Positie van plaatje in header

Status
Niet open voor verdere reacties.

Egel007

Gebruiker
Lid geworden
4 dec 2007
Berichten
271
Hallo,

Ik ben een site aan het maken, alleen ik stootte ergens tegenaan. Ik ben bezig in Fireworks een layout te maken, heb wat gesliced (nog lang niet klaar, maar ik doe gedeelte voor gedeelte) en wat gecodeert met Dreamweaver. Ik heb in de header een tekst staan met aan de rechterkant van de header een afbeelding. Om het een beetje te verduidelijken heb ik een screenshot gemaakt van het probleem:
http://img52.im...obleem.png
Zoals je ziet is dus de afbeelding rechts niet helemaal goed geplaatst. Hij moet een stukje omhoog, maar ik krijg het niet voor elkaar. Eerst had ik de tekst ook als losse slice, maar die heb ik uiteindelijk in de header meegepakt, omdat ik anders hetzelfde probleem kreeg, maar dan met de tekst. Dan staat de tekst voor de helft in de header, en voor de helft in de inhoud. Ook daarbij wist ik niet hoe ik het op moest lossen.

Ik ben verder niet echt bekend met deze site, dus ik weet niet precies of de code nu goed weergeven wordt. Dit is de link naar mijn CSS bestandje:
http://www.plaatscode.be/138741/

Ik hoop dat iemand mij kan helpen, want ik zit zo behoorlijk vast eigenlijk.
Met vriendelijke groeten,
Egel!

EDIT
Ik heb na enige tijd gegoogle tóch gevonden hoe ik het op moest lossen.
Gewoon bij de header_afbeelding bottom:*aantalpixels*; toevoegen en dan gaat de afbeelding omhoog!
Toch bedankt.
 
Laatst bewerkt:
Oh, haha, sorry. Maarhet probleem was in ieder geval dat het plaatje niet goed werd uitgelijnd en ik kreeg hem niet verder omhoog. Maar ik weet inmiddels dat je ook minwaarden kunt gebruiken, haha.
 
Let op!

De minwaarden werken niet met het element 'padding' deze minwaarden weken alleen als je het element 'margin' gebruikt;)

maar dat wist je waarschijnlijk al
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan