public_html?

Status
Niet open voor verdere reacties.

finley

Gebruiker
Lid geworden
5 jul 2004
Berichten
84
Ik heb voldoende ruimte om niet alleen mijn website maar ook als backuplokatie te gebruiken voor (prive)bestanden. Maar deze mogen uiteraard niet via mijn site of extern zichtbaar/benaderbaar zijn. Dit gevraagd bij mij hostingprovider en onderstaand het antwoord. Daar twijfel ik niet aan maar ik kan geen public_html folder vinden. (Voor de site zelf gebruik ik Frontpage).

Antwoord:
Alle bestanden die u buiten de public_html plaats kunnen alleen door u benaderd worden via ftp en kunnen dus niet worden opgevraagd via de website, maak u bv. het mapje "test" aan in de public_html folder dan kunnen deze benaderen via http://www.uwdomeinnaam.nl/test. Maakt u een mapje "test" aan op dezelfde locatie als waar public_hmtl zich bevind dan kan deze niet worden opgevraagd via http://www.uwdomeinnaam.nl/test en kunt u de map aleen benaderen via een ftp verbinding.

Wie kan mij op weg helpen?
Gr. Finley
 
frontpage maakt de map _private aan voor bestanden.
Daar kun je de besatanden dan kwijt, zelfs via de publicatiefunctie van FP
mvg leo
 
Dankjewel voor het advies. Ik heb direct een map 'test' aangemaakt in _private en 'm geupload naar de site. Hoe kan ik nu testen dat de map niet zichtbaar of opvraagbaar is?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan