Resetting

Status
Niet open voor verdere reacties.

defa45

Gebruiker
Lid geworden
31 mrt 2001
Berichten
230
Als ik de PC opstart en mezezelf in XP ingelogd heb dan gaat de pc de drivers en programma's laden. Tijdens dit gebeurt het vakk dat de PC vanzelf reset. Na een paar keer loopt hij wel goed door en start volledig op, maar gebeurt het vaak dat tijdens werken met / opstarten van een programma de pc reset.

Waardoor gebeurt dit? Hoe op te lossen?

Alvast bedankt.
 
een van de "voordelen" van XP is dat het niet meer de bekende "blauwe schermen" geeft. Als er tijdens een sessie wat mis gaat dan restart XP zichzelf. ALs dit bij jou gebeurt, dan komt dat vermoedelijk doordat er tijdens de initialisatie van de hard- of software wat mis gaat tijdens het opstarten.

Het is derhalve aan te bevelen de optie binnen XP uit te schakelen en zodoende WEL een blauw scherm / foutmelding te zien tijdens het opstarten, dan kun je temninste wat aan foutopsporing / oplossing gaan doen......
 
ik vergat nog het volgende:
om foutberichten te "mogen" ontvangen moet je dan wel het vinkje weghalen binnen:

configuratiescherm -> prestaties en onderhoud -> systeem -> geavanceerd -> opstart- en herstelinstellingen -> instellingen en dan vinkje weghalen bij "de computer automatisch opnieuw opstarten".
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan