rode kruizen ipv plaatjes

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jerem

Gebruiker
Lid geworden
26 feb 2004
Berichten
5
Ik heb al veel vragen over jvm en sun vm gelezen maar blijf toch met rode kruizen zitten op sommige site waar eigenlijk een afbeelding zou moeten staan. Ik heb allebei de virtual machines erop staan en op sommige sites doet de ene het wel goed en de andere weer niet maar moet ik dan steeds overschakelen van sun vm naar de andere virtual machine of is hier een andere oplossing voor. Ik heb op de site van sun ook wel een stukje gezien over een oplossing en dan hebben ze het over proxyaddress en poort invullen bij de plugin van hun. Als ik kijk bij mijn LAN-settings(internet opties-verbindingen-lan settings) staat daar niets ingevuld bij adres of poort. Weet iemand een oplossing? Ik hoor het graag. Ik heb trouwens windows XP home edition en zit op de kabel bij chello voor internet.
 
bedankt voor de reaktie, ik ben nog bezig met het uitproberen van aantal tips die op de link stonden die je had gegeven. Als ik nieuws heb zal ik het laten weten maar tot nu toe geen succes.
 
Jouw probleem kan te maken hebben met het gebruiken van "downloadversnellers"
Het kan zijn dat deze dan niet meer werkt, maar je dan kun je een andere instaleren.

Misschien heb je hier iets aan. Ik heb deze tip ook van iemand op internet gekregen.

Wel eerst een back-up van je register maken.
Dit doe je door: Start-Uitvoeren, type Scanregw in het venster, en klik Oke.

Als er gevraagd om een back-up te maken, antwoord je natuurlijk "ja".

Open het register met: StartUitvoeren, en Type Regedit in het venster en klik Oke

Selecteer in de Linkerlijst de sleutel:
HKey_Local Machine\SOFTWARE\Classes\PROTOCOL\Name-Space Handler\
Verwijder de sleitels "http", "https", and "ftp" (rechts klikken en kiezen voor verwijderen), en laat enkel de sleutel 'mk' staan.

Hierna zouden je gifs nu probleemloos moeten laden.

Mij heeft het goed geholpen.
 
Ik heb gedaan wat je had gescheven lucia maar helaas is het probleem nog niet opgelost. Heeft iemand nog andere oplossingen of tips?:(
 
Ik had deze site al een keer bekeken en de tips opgevolgt maar het probleem is daardoor niet verholpen. Ik begin me af te vragen of het wel aan mijn computer ligt dus ik heb een voorbeeld van een site erbij gedaan waar ik rode kruisjes ziet. Graag zou ik horen of dit bij jullie ook het geval is.

http://www.ronchiato.it/sandona/
 
Ook zonder Norton heb ik kruisjes maar het komt bij mij heel erg weinig voor.
 
Ok dan ga ik er maar vanuit dat alles goed is en dan neem ik die rode kruisjes op sommige sites maar voor lief. In ieder geval allemaal bedankt die gereageert hebben.:thumb:
 
Kan het niet zijn dat de site niet meer bijgehouden wordt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan