server niet beschikbaar

Status
Niet open voor verdere reacties.

oromis7000

Gebruiker
Lid geworden
2 jan 2012
Berichten
8
Sinds gisteren krijg ik de melding server niet beschikbaar als ik mijn computer opstart. Ik kan dan kiezen tussen activeren en opnieuw. Ik heb al een beetje gelezen op enkele fora en daar vragen ze steeds naar het logboek verslag van het programma hijackthis. Vandaar dat het hieronder is toegevoegd. Zou iemand van jullie er eens naar willen kijken? Bij voorbaat bedankt. Wel ervaar ik geen probleem op mijn PC als ik de melding gewoon weg klik. Voor alle duidelijkheid het betraft hier een volledige legale versie van windows 7 Home Premium.



Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 9:15:50, on 3/04/2012
Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505)
MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16421)
Boot mode: Normal
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Even een aantal vragen om wat dingen duidelijk te krijgen:

Aangezien het van het opstarten is, ga ik er vanuit dat deze melding voor activatie voor Windows zelf is en niet een ander programma? Wat gebeurd er als je op activeren hebt geklikt? Gaat dit dan goed?
En zou je eens willen kijken bij de eigenschappen van de computer of deze aangeeft of hij geactiveerd is. (Deze kun je openen via Startknop -> Rechter muisknop op Computer -> Eigenschappen
Daar staat dan onderaan het onderdeel Windows activatie o.i.d.
 
Helpmij.nl kijkt al jaren geen Hijackthis logs meer na, daarom de log hier verwijderd. Er zijn hiervoor gespecialiseerde forums. (Hijackthis.nl, Bluemedicine.be, Nucia.eu)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan