Simpel invulformulier

Status
Niet open voor verdere reacties.

Bertje B.

Gebruiker
Lid geworden
17 sep 2006
Berichten
90
Voor een vriend maak ik een simpele website met frontpage voor zijn bedrijfje om de klanten door te verwijzen etc. Nu ben ik zeker geen ster met html, maar ik probeer het toch met een simpele site. Dit is wat ik tot nu toe heb:

http://www.yellowgreenarmy.eu/partyboi/index.htm

Simpele site dus, menu maak ik met photoshop nog wel logo'tjes en de header moet nog gemaakt worden. Maar ik moest ook een invulformulier maken, waar de gegevens dan doorgestuurd worden naar een e-mailadres (zoiets: http://www.azfanatics.nl/index.php?option=com_contact&Itemid=3) en als het niet al te lastig is ook, als het formulier verstuurd is, een knop met afdrukvoorbeeld zodat de klanten hun ingevulde gegevens zelf nog erna zien. En heel misschien nog een captcha erop i.v.m. maar dat kan ook later alsnog eventueel.

Ik heb ooit zoiets gemaakt, maar heb die code er helaas niet meer voor. Kan iemand mij hierbij helpen?
 
Het simpele mail contact formulier kun je van mijn website afhalen:
http://ruigekonijnen.nl/temp/contactform.zip

Kijk maar of je er wat aan hebt. Captcha scripts moet je gewoon even op googlen, daar zijn er genoeg van.

Wat voor afdrukvoorbeeld wil je laten zien? Gewoon alle informatie op de pagina zodat ze die af kunnen drukken? Of bedoel je in de vorm van een document?
 
Ik ga er vanavond mee aan de slag, bedankt alvast.

Captcha is niet echt noodzakelijk denk ik, veel spam zal er niet komen maar dit kan ik dan later alsnog proberen als ik merk dat het wel nodig is.

Bij dat afdrukvoorbeeld zou het leuk zijn dat wanneer die verzonden is en er zo'n tekst staat van "Uw gegevens zijn verzonden" of zo, dat er dan nog een knop bij kan met afrdrukvoorbeeld waarmee je een pop-up zou kunnen openen waar de gegevens in staan die zojuist ingevuld zijn. Dit is wel erg lastig denk ik, dus misschien laat ik het door een wat ervarener iemand proberen als het niet lukt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan