Sims 3 functioneert niet normaal

Status
Niet open voor verdere reacties.

lotte507

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
29 nov 2015
Berichten
2
Hoi,

Wij spelen al een paar jaar de sims 3, altijd zonder problemen, op windows 8. Niet zo heel lang geleden is onze computer gecrasht, en vervolgens opnieuw geïnstalleerd, dit keer met windows 10. Ik weet niet of het aan de vernieuwde versie van windows ligt, maar ineens doet de sims, en eigenlijk alle spelletje die altijd normaal hebben gefunctioneerd, raar.
Ten eerste was de standaardinstelling van die spelletjes een raar beeldformaat, waardoor we een zwarte rand links en rechts van ons scherm hadden zitten.

http://s843.photobucket.com/user/lottejojo/media/WP_20151129_12_53_15_Pro_zpsrfmyi18c.jpg.html

Wanneer ik vervolgens bij de opties instelde dat hij het hele scherm moest vullen, gebeurde dit.

http://s843.photobucket.com/user/lottejojo/media/WP_20151129_12_53_59_Pro_zps2sdxrlse.jpg.html

De toolbar, meldingen en acties zijn ineens enorm klein. Nu kunnen wij de meldingen bijna niet meer lezen, en het geeft een vervelende speel ervaring. Zeker meegenomen dat het spel voorheen wél normaal functioneerde.
Nu is mijn vraag, weet iemand hoe ik ervoor zorg dat het scherm volledig gevuld is, en de toolbar etc. ook nog een normaal formaat hebben?
Bij voorbaat dank :)
 
Al gekeken of het spel compatible is met 10 en of er updates zijn ?
 
Laatst bewerkt:
Beste Lotte507,

Ik weet dat ik laat reageer maar ik heb snel ff voor je gekeken. Het spel werkt inderdaad niet goed met Windows 10. Daarentegen, werkt Sims 4 hier wel mee. Misschien overwegen?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan