Skype account van overledene verwijderen

Status
Niet open voor verdere reacties.

LWM

Gebruiker
Lid geworden
4 mrt 2008
Berichten
973
Als ik op Skype mijn contactpersonen intoets, krijg ik ook het account te zien van een buitenlands familielid dat is overleden. Haar account is nooit verwijderd. Kan ik daar iets mee behalve blokkeren. Is zo'n account te verwijderen?
 
Ik heb dit kunnen vinden op de volgende https://support.office.com/nl-nl/ar...estorven-ebbd2860-917e-4b39-9913-212362da6b2f

Microsoft-accounts blijken teverlopen na twee (2) jaar inactiviteit (zegt microsoft zelf) Alleen heb ik een post kunnen vinden waarbij een microsoft-agent er aangeeft dat er 5 jaar inactiviteit moet zijn voor het verwijderen van de account (automatisch) zie:
https://answers.microsoft.com/nl-nl...erlijden/eb9a5d7d-a720-46f0-b707-db690174f7fd


Indien u geen toegang hebt tot het account

Zorg ervoor dat de abonnementen op Microsoft worden geannuleerd. U kunt elk abonnement op Microsoft beëindigen door de bankrekening of creditcard van de klant te sluiten, autorisatie in te trekken of de bank te informeren. Outlook.com- en OneDrive-accounts worden na één jaar geblokkeerd. Alle e-mailberichten en bestanden die zijn opgeslagen in OneDrive worden kort daarna verwijderd. Microsoft-accounts verlopen na twee (2) jaar inactiviteit. Voor meer informatie, zie sectie 4 van de Microsoft-servicesovereenkomst.
 
Laatst bewerkt:
Is een skype account dan gekoppeld aan een microsoft account? Dan staat het microsoft account niet op haar naam, maar op de naam van haar man. Die is een paar jaar eerder overleden en aan het account heeft zij nooit iets veranderd. Ze is die pc gewoon blijven gebruiken. Jaren later heb ik haar een skype account laten aanmaken op hun achternaam en haar eigen voornaam.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan