SP2 installatieproblemen.

Status
Niet open voor verdere reacties.

thaGenius32

Gebruiker
Lid geworden
24 dec 2004
Berichten
182
Ik heb al verschillende keren geprobeerd om Servicepack 2 te installeren. Krijg aan het eind van de download steeds een foutmelding dat de installatie niet afgerond kan worden. Ik was echter steeds in de veronderstelling dat ik een illegale versie heb van XP.

Echter na toevallig op een site gekomen te zijn heb ik het volgende gelezen : (en dit was op een betrouwbare site)

Door Redactie op maandag 10 mei 2004 12:32
Gebruikers van zowel legitieme als illegale versies van Windows XP zullen Service Pack 2 gratis kunnen downloaden. De bezorgdheid van Microsoft over de veiligheid van haar gebruikers heeft ertoe geleid dat Service Pack 2 voor iedereen beschikbaar zal zijn. "We hebben niets aan SP2 gedaan waardoor het niet met gekopieerde versies kan werken," zo liet Barry Goffe van Microsoft weten. Dit in tegenstelling tot Service Pack 1, dat een aantal opties bevatte waardoor het niet met gekopieerde versies werkte. "Het was een moeilijke keuze, maar het is belangrijker om gebruikers van illegale Windows versies veilig te houden, dan ons zorgen te maken over geld," aldus Goffe in dit artikel.

Iemand een idee wat ik moet doen om de SP2 toch op mijn computer te krijgen?

Uw reactie zal goud waard zijn voor mij. En vooral voor mijn pc-tje..

:thumb:

groetjes patrick
 
Installeer het SP eens vanuit veilige modus.

Ben je helemaal virus/spyware vrij?
 
ja... ben virus/spywarevrij.. ik haal bijna dagelijks virus/spyware scanners over mijn pc heen.. Ik heb nog niet geprobeerd in veilige modus.. Zal ik morgen even proberen..

thnx.:thumb:
 
Hoi thaGenius32,

Ik las ook onlangs jouw bericht (zit met net hetzelfde probleem trouwens),

Ik vond ook het volgende bericht van 2 dagen later:

Een manager van Microsoft verklaarde vorige week nog tegenover Computer Times dat het komende service pack ook geschikt zou zijn voor illegale versies van Windows XP. Dit zou een radicale omslag zijn in het beleid van Microsoft. De berichten worden nu echter door een andere zegsman van Microsoft tegengesproken.

Voordat sp2 geïnstalleerd kan worden, wordt wel degelijk gekeken naar het identificatienummer van het systeem, zo verklaart een woordvoerder tegenover eWeek. Als dit zogenoemde pid (product identification) ongeldig is, wordt de installatieprocedure afgebroken.

Eerder verklaarde Microsoft nog dat de verzameling updates ook op illegale versies zou kunnen worden gezet, om zo het algehele veiligheidsniveau te vergroten. Het bedrijf zei te hopen dat alle besturingssystemen in één klap worden gepatcht. De opmars van allerlei vervelende wormen en Trojaanse paarden is voor een groot deel te wijten aan onveilige systemen.

De nieuwe verklaring luidt dat het gebruik van legale software juist van groot belang is om systemen veilig te houden.
-----------

Ook dit bericht komt van een betrouwbare site.

Ik weet dus zelf ook niet hoe het nu juist zit, of het misschien intussen al wel mogelijk is (maar blijkbaar niet)
 
Het is ook niet verstandig om je windows met de gebruikelijke illegale key te installeren... gewoon een keygen, kwartiertje geduld en je hebt een key die niet wordt geweigerd door M$ ;)
Vraag me niet waar je een keygen vandaan kan halen, want ten eerste mag dat niet en tweede mag ik daar geen antwoord op geven, use your imagination ;)

Microsoft vertelt wel even netjes hoe je je huidige key kan wijzigen, voor als je een andere hebt: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;nl;321636
 
Laatst bewerkt:
hmmmmmmmm... wordt dus toch nog wel een leuke discussie... Ik heb nog niet echt tijd gehad in veilige modus te proberen. Maar vrees dat ook dit niet gaat werken... Ik zal het nu eens even proberen... Bedankt voor de reacties..
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan