speakers met digital out

Status
Niet open voor verdere reacties.

sanderkorf16

Gebruiker
Lid geworden
12 mei 2007
Berichten
126
Hallo iedereen,

ik ben op zoek naar een 5.1 speakerset, liefst van logitech, voor niet al te duur (lees: 200 euro ofzo) met een digital in (voor mijn ps3). Ik had deze op het oog: http://www.alternate.nl/html/productDetails.html?artno=KVZL77, maar ik weet dus niet of deze een digital input heeft. De reden van die digital in is dat ik (voor zover ik weet) dan 5.1 geluid heb, en met die analoge uitgang niet. Extra: dat is dus met zo'n draad:http://www.analysis-plus.com/images/ToslinkOpticalDigital-1-Web.gif.

Bij voorbaat dank !
 
Laatst bewerkt:
Ik denk dat je eerder naar een geluidskaart moet kijken met digital in(Coaxiaal of Optical). De PS3 kan 7.1 geluid geven indien je met Blueray afspeelt.
 
ps3 staat aangesloten op een tv he, wat moet ik dan met een geluidskaart ?
ik zal even duidelijker zijn: ps3 is nu via hdmi aangesloten, maar ik wil geluid uit die speakerset, via die digitale kabel, is daar een speakerset voor die zon input heeft ?
 
Laatst bewerkt:
Je komt met PC speakers aan, dus was mijn antwoord een logisch gevolg. Zelf heb ik het geluid van de PS3 gewoon digitaal(optical) via m'n 7.1 reciever aangesloten. Als de speakers een optische ingang hebben, dan staat het aangegeven bij de specificaties.

Het volgende setjes van Logitech bijvoorbeeld.hebben die mogelijkheid:
http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/229&cl=nl,nl
http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=nl,nl
http://www.shopwereld.nl/cw/7_alternate/item/3168_logitech_z-680_51.html
 
ja daar heb je een punt , maar pc speakers kun je ook op een tv aansluiten met een hoop draden.
bedankt voor die links in ieder geval :thumb:
 
Hangt er vanaf wat voor aansluitingen je op je tv hebt. Vaak is dat niet veel. Voordeel zoals ik het heb, is ook het "volle geluid". Iets wat je met pc speakers nooit zal lukken.
 
ja maar een home cinema set is ietwat te duur voor me, maar ik kijk wel even rond. Ik heb trouwens van allemaal aansluitingen op mijn tv, vga, hdmi, scart, component (5 van die ingangen) en gewoon normale, en svideo in. Maargoed dat is hier niet van toepassing.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan