Speciale Halo 2 headset

Status
Niet open voor verdere reacties.

Eagle Creek

Verenigingslid
Lid geworden
3 okt 2002
Berichten
26.322
Plantronics introduceert deze maand GameCom Halo 2, een speciaal ontworpen headset voor de Xbox en het langverwachte vervolg van Halo, het best verkochte spel van Bungie Studios.

Met de spraaktoepassingen van de nieuwe headset hebben online gamers een voorsprong op de tegenstanders en kunnen ze de nieuwe effecten van Halo 2 op zijn volst beleven. De geluidskwaliteit is optimaal door de ruisdempende werking van de microfoon en de stevig zittende oortelefoon.

De GameCom Halo 2 headset is lichtgewicht en comfortabel, zodat gebruikers urenlang kunnen gamen. De headset is strak vormgegeven in de kleuren van het Halo 2 spel en bevat de logo en naam.

De headset zal vanaf oktober wereldwijd beschikbaar zijn.

http://www.helpmij.nl/index-news.php?id=88[/url]

(even link geplaatst omdat HTML hier uitstaat, daar ook afbeeldingkje)

Als fanatiek halo speler (helaas laatste tijd wat minder maargoed :() lijkt me dit toch wel erg leuk moet ik zeggen :thumb:.
 
Blij commercieel ding. Als ze het met het spel mee zouden leveren ('gratis') zou het misschien wat zijn (mits de prijs van de game dan niet al te ver omhoog zou gaan uiteraard). Dit ding heeft helemaal geen echt meerwaarde tov andere headsets. Het lijkt ook niet eens draadloos te zijn, ipv bluetooth ofzo.
Plaatje:
plantronicshaloheadset.jpg
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan