Technics 270c

Status
Niet open voor verdere reacties.

OkashiChan

Gebruiker
Lid geworden
23 dec 2009
Berichten
74
Hallo...

Een jaar geleden of zo heb ik me aan de halsbrekende toer gewaagd van onze oude platenspeler van de zolder af te halen - mijn ouders hadden het naar daar verbannen T_T

De reden dat hij op zolder stond was dat de naald gebroken was - mijn zus was soms nogal onstuimig in haar kleutertijd, boeiuh. In ieder geval, ik wil de naald vervangen maar dat blijkt nog niet zo simpel, heb heel wat winkels afgelopen. Het duurt eerst al tijden voor ze doorhebben wat een platenspeler is, of ze kunnen me niet in het Nederlands helpen en ik zou begot niet weten hoe ik zoiets specifiek in het Frans kan uitleggen.

Dus wou ik hem online bestellen wat ook het handigste is maar... om de naald nu van UK te laten over komen gaat me wat kosten.

Dusss vroeg ik me af of er iemand een betrouwbare site uit België, Nederland, Frankrijk, Duitsland,... kent om mijn naald te bestellen? Tips over het vervangen van de naald zijn ook welkom, ik ben er totaal niet mee vertrouwd.

Technics 270c Direct Drive Automatic Turntable System SL-D2
Stylus Replacement Diamond: EPS-270SD
 
Ik heb prijzen gezien van $12,-
Maar dat is alleen het naaldje,niet de opnemer.
Heb je alleen het naaldje nodig of het gehele element.
Je kunt ook heel goedkoop uit amerika bestellen met visa of mastercard
 
Ik geloof alleen het naaldje... dat hoop ik althans, ik weet zo weinig van de platenspeler af dat ik eigenlijk niet zeker ben of 'de arm' het ook heeft overleefd...

Uit Amerika? ...dan kosten de verzendkosten meer dan de naald zelf :shocked:
 
Uit Amerika? ...dan kosten de verzendkosten meer dan de naald zelf

Weet ik niet
Ik heb een kennis ,die veel uit china besteld.
Wordt daar verpakt als kadootje of reparatie.
Betaalt hij geen invoer rechten.
 
Mijn ouders hebben ok nog een platenspeler in de woonkamer staan en daar word nog wel eens af en toe gebruik van gemaakt.. ik geloof dat ze een kleine specialist in s'hertogenbosch hadden gevonden.. ik zal het ze navragen zodra ik thuis ben ;). ik geloof dat ze een website hebben.... misschien kun je een foto online zetten? dan kunnen we zien wat er allemaal vervangen moet worden?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan