The fall of Max Payne

Status
Niet open voor verdere reacties.

superpim

Gebruiker
Lid geworden
22 nov 2001
Berichten
634
ik zit nu in deel 3, hoofdstuk 8 ofzo, en ik kom er echt niet meer uit. Ik zit in een soort kelder, waarbij ik 4 man moet neerschieten, en daarna ontploft de hele boel.
Ik hoop dat iemand hier al is, want ik kom er echt niet uit.
Dus weet iemand wat ik moet doen??

groeten, Pim
 
die kelder met al die gele vaten bedoel je?

als je daar binnenloopt zie je achter je de boel instorten. Daar staat dan een soort witte container (panic room) als je daar naar binnen loopt en de deur dicht doet met de schakelaar naast de deur overleef je de explosie.
 
Dank U vriendelijk.
vanavond meteen proberen!

Groeten, Pim
 
Yo, en ik zit vast in:
PartII: A Binary Choice
Chapter Two: In The Middle Of Something

Dat het hele gebouw is nu vrij van gespuis en er valt nix meer te doen. Wtf moet ik daar nu nog? Voor dat gebouw heb je die 2 auto's staan.

Dit gebouw dus:
<a href="http://members.lycos.nl/melvin83/Temp/Gebouw_MP2.jpg" target="_blank"><img src="http://members.lycos.nl/melvin83/Temp/Gebouw_MP2.jpg" width="500" height="400"></a>
 
Nou, ik heb em dan ook uit. Max Payne 2 is echt kort zeg. Dat valt me tegen. Ik heb et spel sinds gister en ik kwam vandaag thuis, ging non-stop Max Payne 2 doen en hop; nu heb ik em al uit.

Ik ga niet compleet vertellen hoe het einde is, maar je moet Vlad (iig gast in een wit pakkie) killen terwijl ie boven je op een koepel staat. Is wel leuk. ;)

Ook wel grappig:
<a href="http://members.lycos.nl/melvin83/Temp/Mp2-Leuk1.jpg" target="_blank"><img src="http://members.lycos.nl/melvin83/Temp/Mp2-Leuk1.jpg" width="500" height="400"></a>
 
ik vond m inderdaad ook erg kort. wel leuk spel inderdaad :)
 
Ik heb em nog niet uit, tijdgebrek, maar je vliegt er idd doorheen. Ik ben blij dat ik em niet gekocht heb, ik weet niet of ik hier wel zoveel geld voor over heb.
deel 1 heb ik nl wel origineel, al doet ie het niet meer...

groeten, Pim
 
Nu heb ik em wel uit!!!
even een screenshot geplaatst van de credits.
Er komt een deel 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groeten, Pim
 

Bijlagen

  • naamloos.jpg
    naamloos.jpg
    56,7 KB · Weergaven: 42
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan