Tiscali Multi Pc modem

Status
Niet open voor verdere reacties.

Tober

Gebruiker
Lid geworden
11 mrt 2002
Berichten
11
Goeiendag,

Heeft er iemand ervaring met een tiscali adsl multi pc modem. op de website wordt aangegeven dat deze draadloos voorbereid is. kan een laptop met ingebouwde draadloze kaart hier direct zonder router mee communiceren?

bvd
 
Heb je een directe link naar info over dat apparaat? Dat scheelt zoeken. Voorbereid betekent meestal dat de optie aanwezig is maar dat je die nog wel moet aanschaffen.
 
tiscali

op www.tiscali.nl dan bij producten kies je inbel abbonnementen.
hier staat zomer-special klik hier op meer weten

op de volgende site staan installatiepakketten. hier staat dit modem ertussen onder het kopje meerdere computers.

mvrgr
 
Er staat totaal geen relevante informatie bij, slecht hoor. Geen merk/type enz. Ik zou er een e-mailtje tegenaan gooien en er gewoon naar vragen, hier kun je niets mee.
 
Waarschijnlijk is het zo dat je er een wireless pc kaart in kan stoppen. Maar inderdaad, erg weinig info.
 
Verwacht niet een snelle reactie van Tiscali. Het is misschien een beetje offtopic maar wil het toch even vertellen. Wij hadden een half jaar problemen met Tiscali (te duur abonnement) wij betaalden voor het abonnement waar we om vroegen. Is na veel gebel goed gekomen, tenminste dat dachten we. Nu, bijna een jaar verder, post van Tiscali. "Sorry voor onze late reactie op op brief van September. U moet nog blabla betalen" *zucht*

//hoe ze dat voor elkaar krijgen snap ik niet. Als je op internet een abo selecteert en een brief krijgt of dat allemaal klopt (klopte) en dan het ADSL pakket met verkeerde abonnement krijgt.
 
Laatst bewerkt:
oh, dat laatste zijn niet zulke mooie berichten over tiscali. zijn er mensen die andere adsl verbindingen/ aanbieders aanraden?

wie heeft er tips?


bvd
 
Wij zijn over gegaan naar Wanadoo-light en dat bevalt ons prima. Ook eerst Tiscali aangevraagd, maar dat ging zo knullig. Inderdaad geen antwoord op e-mail en later automatische incasso's, terwijl we niets aangevraagd!!
 
Ook mijn zwager heeft slechte ervaringen met Tiscali.
Na een jaar te hebben genoten van zijn abbo, kreeg hij een schrijven met daarin de mededeling dat zijn abbonnemenstvorm niet zou blijven bestaan, hij kon kiezen, voor hetzelfde geld blijven maar dan de halve snelheid en een datalimiet van 1,5Gb, of het dubbele geld, dezelfde snelheid houden en geen datalimiet. Voorlopig hadden ze 'even' aangenomen dat hij de duurdere vorm zou nemen en dat alvast (twee dagen voor het schrijven) van zijn rekening afgeschreven.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan