UDP.EXE Trojan virus

Status
Niet open voor verdere reacties.

Daeonia

Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2001
Berichten
66
Mijn Norton Antivirus 2003 heeft een ' Trojan Horse' gevonden genaamd ' UDP.EXE . Norton heeft het virus in quarantaine gezet maar kan hem niet verwijderen of repareren. Iemnd die weet wat ik hiermee verder aan moet/kan ?
 
Daeonia,

start op in de veilige modus door op de knop F8 te tikken op je toetsenbord bij het opstaren van de pc en verwijder hem handmatig en leeg je prullenbak daarna.

De 2e manier om hem te verwijderen is door in de veilige modus te scannen met NAV 2003 en dan kan hij wel verwijderd worden door NAV.

Als hij in de map temporary internet files-content.IE5 map zit dan moet je alleen even de tijdelijke internet bestanden legen.

Dit moet je dan doen:

Ga naar Internet Explorer-extra-internet opties-klik op cookies verwijderen-ok. Klik daarna op bestanden verwijderen-alle offline items verwijderen vink je ook aan-ok. Klik daarna op dezelfde tabblad: instellingen-bestanden weergeven en verwijder alles wat daarin staat-ok-ok.


p.s. UDP.EXE is niet de naam van de trojan. Dit is de naam van het bestand dat besmet is. Als je in de logfiles van Norton kijkt, dan zul je daar de naam van de trojan vinden.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan