Undelete files herkennen in XP

Status
Niet open voor verdere reacties.

Bazar

Gebruiker
Lid geworden
5 mei 2003
Berichten
689
XP liep vast. Herstel/repareren werkte niet, dus XP over de defecte versie op C geinstalleerd. Vanaf CD-rom SP 1&2 geinstalleerd. Nu ben ik mijn muziek enz kwijt. Via undelete ongeveer 100.000 files gedetecteerd. Geen mappen naar ik denk. Alle met vreemde extensies. Hoe kan ik die muziek nummers herkennen. Ik zie bv geen mp3 staan.
 
:confused: Ben er bang voor, maar probeer eens andere software..
http://www.snapfiles.com/get/restoration.html
Is ook wel ok..

Als laatste redmiddel kan je voor GetDataBack gaan
http://www.runtime.org/
Deze duurt heel lang gaat heel diep en doet het dus heel goed, ik geloof niet dat er een betere is.. MAAR! Deze kost.?. Je kan wel zoeken met de trail hij laat alles zien maar de repair functie is uitgeschakeld.. Dus laat hem eerst eens zoeken voor je verdere actie onderneemt. Houd er rekening mee dat misschien het merendeel wat hij vind (onherstelbaar) beschadigt kan zijn en dat daarom de gratis versies die bestaanden niet laat zien.

Voor mij persoonlijk heeft GetDataBack ooit eens 60% van de 27Gig verloren mp3tjes weer terug gevonden waarvan weer 'n deel duidelijk hoorbaar beschadigt was..
:confused:
 
Laatst bewerkt:
Hoi ZipPe. Bedankt voor je antwoord. Ik ga het proberen. Sorry voor de late reactie. Ik word namelijk regelmatig van "hetnet" gegooid. Waarom blijft onbekend.
 
Inderdaad is het gelukt om de files te traceren. Bij "sorteren" op extensie liep de zaak vast, dus moet ik het nog een keer proberen.
 
De muziekfiles heb ik via zoeken gevonden. Mij DVD en Mijn muziek waren op een geheel andere locatie geplaatst in in Verkenner onder de C: niet in de linker kolom zichtbaar. Dus dat is gelukt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan