W32/jeefo in vista verwijderen

Status
Niet open voor verdere reacties.

mariachi

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
28 dec 2007
Berichten
4
Hey beste mensen,

Zit met een lastig probleem, heb het W32/Jeefo virus opgelopen (nooit andere mensen op je pc laten :mad:).
Vista (ultimate) detecteerde dit voor mij. Toen heb ik vlug wat gaan surfen voor oplossingen, vond een blijkbaar goed werkende stinger (http://www.sophos.com/support/disinfection/jeefoa.html), en liet die zijn werk doen. Al mijn 'gewone' geïnfecteerde bestanden zijn hierdoor gecleaned, maar ik zit met een lastig probleempje.

In Windows\system32\DriverStore\FileRepository\ zitten er nog een hoop geïnfecteerde bestanden, en de stinger kan ze niet cleanen omdat ik simpelweg geen rechten heb om dit te doen! Ik ben een serieuze Vista leek, dus ben wat gaan googlen om als admin te kunnen werken, heb de acount ge-enabled en ben in die account gaan proberen het virus te verwijderen, resultaat? nog altijd geen toegang...
Hetzelfde probeer ik in safemode als administrator, nog steeds niets...

Weet er iemand van jullie experts hoe ik die stinger kan runnen met voldoende rechten om de bestanden in die mappen te cleanen? "run as administrator" werkt niet bij het .com bestand van de stinger, jammer genoeg.

Ontzettend veel dank bij voorbaat!!

Alex
 
Bedankt, ik zit nu in safemode, voor de correctheid best eerst naar vista terugkeren niet?
Hoewel alles buiten die bestanden is verwijderd, zou het me sterk verbazen dat HJT iets zal vinden.
Toch alle opties openhouden, brb

Tnx
 
Hijackthis kan meer vinden dan je denkt, alleen zul je toch op een gespecialiseerd forum daarvoor moeten zijn.(zie links van Ton). Inderdaad een log maken in normale modus.
 
Ok, mn thread is daar ook geplaatst, bedankt voor de link. (thread staat hier)
Maar als iemand van jullie weet hoe ik die stinger onder voldoende rechten kan runnen om bestanden uit "Windows\system32\DriverStore\FileRepository\" te cleanen, denk ik dat ik al een eind op weg kan.

Thnx!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan