Welke mediaplayer is aan te raden ?

Status
Niet open voor verdere reacties.

POPOL57

Gebruiker
Lid geworden
17 feb 2011
Berichten
8
Beste vrienden,
ik ben in het bezit van een mediaplayer WD zonder harde schijf, dus met gebruik van een externe harde schijf. Nu zou ik me graag een mediaplayer willen aanschaffen mét harde schijf, en liefst eentje van 2 TB. Ik kan echter mijn keus niet maken , en heb mijn oog laten vallen op een Lacie (normale prijs 384€) die nu te koop is voor 229€ !! Dan twijfel ik nog tssn Iomega (159 & 189€) , een WD of een Memum (zeg ik het goed!?), beiden laatsten een kleine 200€. Welke zou u mij aanraden:rolleyes:
Vriendelijk dank alvast,
POPOL57:thumb:
 
Ik heb een AC Ryan en daar zeer tevreden over.
 
Waarom eentje met interne schijf, deze geven juist meestal problemen.
Ik heb nu expres eentje zonder interne schijf gekocht en die werkt perfect, de Playon!HD Mini :thumb:
 
Ik dacht dat het iets veiliger was, om alle info (muziek en films) op te slaan op een bestaand medium dat altijd veilig thuis zou blijven, en enkel zou kunnen dienen om te beluisteren of te bezien - en dan, zoals ik het nu doe, een externe harde schijf mee nemen, indien ik beroepshalve in het buitenland vertoef, om alzo ginder gebruik van te kunnen maken. Momenteel heb ik een mediaplayer WD zonder harde schijf, doch heb problemen met de aansluiting! Zowel mijn digirecorder als deze mediaplayer zijn aangesloten met een HDMI kabel op mijn TV, en ik krijg via de mediaplayer wel beeld doch geen klank. Op een andere TV echter, lukt dit wel !? Beiden TV's zijn vrij recent aangekocht en in eerste instantie lukte dit wel, doch na het aanschaffen van een nieuwe digirecorder (oude was versleten), lukte dit niet meer. Ik zeg niet dat de oorzaak aan de digirecorder ligt, heb al iemand proffessioneel ingeschakeld hiervoor, doch zou , volgens deze persoon, zijn dat de TV de aansluiting via HDMI niet aanvaard, en een andere aansluiting vereist - die dan ook besteld is ! Daarom dacht ik van een mediaplayer mét harde schijf aan te schaffen, om van deze problemen verlost te zijn... Alzo mijn verhaal...:rolleyes:*
Vriendelijke groeten, POPOL57:thumb:
 
Ik denk niet dat je geluidsproblemen opgelost zijn met wel of niet een interne schijf!
Denk dan meer dat je het inderdaad in je TV aansluiting moet zoeken, als hij het dus wel op een andere TV doet.
Ik had er dus eerst eentje met Interne schijf, maar die gaf juist problemen met aansluiten, vaak zag de PC hem weer niet en was het een gedonder om hem wel te zien.
Nu met externeschijf geen last meer van je kan de externe schijf juist snel even loshalen en weer op de computer aansluiten, met interne schijf moet je alle kabels van de speler weer loshalen en aansluiten als je 'm even op je computer wilt aansluiten.
En vaak zijn de aansluitingen met Interne schijf niet zo snel als een goede externe Sata schijf, ik kopieer nu 20GB in 5 minuten op de schijf ;)
Kun je het geluid misschien via je stereo laten lopen?
 
Beste,
volgens mij niet - ik kan het ook niet nagaan - zit beroepshalve in het buitenland !!:(
Maar als ik het goed begrijp, en de meningen zijn het een beetje eens - is het af te raden een mediaplayer mét harde schijf aan te schaffen, doch gewoon verder doen met hetgeen ik momenteel heb - mediaplayer WD. Het zou, volgens de specialist , moeten opgelost worden met een andere aansluiting dan HMDI, maar, sla me dood, ik ben de naam volledig kwijt;)
Dus misschiens beter een externe harde schijf van 2 TB aanschaffen en eventueel toch eens nadenken over een AC Ryan mediaplayer ..!?;)
 
Ja je kan een andere aansluiting proberen op je TV en kijken of het dan wel werkt. Een Mediaspeler met interne schijf lost je geluidsprobleem in ieder geval niet op ;)
En een externe schijf van 2 TB aanschaffen is een goed plan, let er dan wel op dat het een snelle schijf is een zogenaamde Sata schijf, zoiets als deze, die is snel, goed en goedkoop; Verbatim 3,5" harde schijf 2 TB.
En de Playon!HD Mini kan ik je zeker adviseren :thumb:
 
Beste,
daar ik zelf maar een leek ben, zal ik maar de wijze woorden van een echte kenner als zeer goede raad beschouwen en me deze beiden dan ook maar aanschaffen ! Ik denk dan ook aan volgende webwinkels - mediacentershop.be en pixmania - zou dat een goede keus zijn ?
Vriendelijke groeten,
POPOL57:thumb:
 
Pixmania heb ik slechte ervaringen mee, zeer slechte service, dus Pixmania raad ik absoluut af! Die andere ken ik niet, dus kan ik ook niks over zeggen.
Bij de links die ik aangaf bij de producten zijn de webwinkels goed en goedkoop :thumb:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan